Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ολυμπιακός για Χουλτ»

«Ολυμπιακός για Χουλτ»
Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017 - 14:37

Πάρα πολλά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Παναθηναϊκού, με πολλούς παίκτες να ετοιμάζουν βαλίτσες για να προχωρήσουν σε μεταγραφή σε άλλες ομάδες. Αξίζει να τονιστεί πως στο... κόλπο για την απόκτηση ενός παίκτη από τον ΠΑΟ, έχει μπει ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, αλλά και τουρκικοί σύλλογοι, όπως γράφουν στο εξωτερικό.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτό το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα του τον Νίκλας Χουλτ. Και αναφέρεται: «Ο Νίκλας Χουλτ, ακόμα ένας αμυντικός, προτάθηκε πριν από μερικές ομάδες, αλλά η Άντερλεχτ δεν έδειξε ενδιαφέρον», γράφει το ρεπορτάζ και καταλήγει.

«Ο Σουηδός αριστερός μπακ, θέλει να σπάσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, λόγω των οικονομικών δυσκολιών στην ομάδα, αλλά μόνο ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και τουρκικές ομάδες βρίσκονται πραγματικά στο κόλπο».

Ανεξάρτητα από το αν όντως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ, οι επόμενες ημέρες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να δούμε κι εμείς αν όντως υπάρχει κάτι με τον Θρύλο και τον Σουηδό μπακ του ΠΑΟ.

Να σημειωθεί πως ο Χουλτ έχει κάνει προσφυγή στον Παναθηναϊκό για καθυστέρηση πληρωμών.

Διαβάστε επίσης

Το θαύμα του Ρομαό

Το θαύμα του Ρομαό

Πέρυσι τέτοιο καιρό ο Αφρικανός μέσος είχε έξι λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Φέτος έχει 1161 και είναι πρώτος στην σχετική λίστα. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.

«Ελεύθερος ο Μπεν»

«Ελεύθερος ο Μπεν»

Ο επιθετικός από τις Κομόρες, όπως γράφουν οι Σέρβοι, μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και στις 9 του Γενάρη ενσωματώνεται στην ομάδα του Ερυθρού Αστέρα.