Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καμίνι ο Ναός! (pics)

Καμίνι ο Ναός! (pics)
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 - 21:35

Καταπληκτική ήταν η ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι ΓΑΥΡΟΙ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο κόσμος του Θρύλου βρέθηκε και στήριξε τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας στην πολύ σημαντική αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους».

Οι φίλοι των Πειραιωτών μετέτρεψαν σε καμίνι τον Ναό και δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να φωνάζουν για το μεγαλείο του Θρύλου.

Στο τέλος της αναμέτρησης οι ΓΑΥΡΟΙ χειροκρότησαν την ομάδα, η οποία έκανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, με τους παίκτες να ανταποδίδουν.

Δείτε και τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

Άψογη φιλοξενία

Άψογη φιλοξενία

Οι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μηνάς Λυσάνδρου ευχαρίστησαν στον Σάββα Θεοδωρίδη για την φιλοξενία που επεφύλαξαν οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» σε εκείνους της ΑΕΚ, καθώς και για την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Και τώρα, πρόκριση στο ΟΑΚΑ

Και τώρα, πρόκριση στο ΟΑΚΑ

Καλύτερος ο Ολυμπιακός, όμως δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε, κυρίως στο α’ ημίχρονο και έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ. Ανοικτοί λογαριασμοί για την ρεβάνς Κυπέλλου στις 7 Φεβρουαρίου.

Πάντα κοντά ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Πάντα κοντά ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο ηγέτης του Θρύλου βρέθηκε για ακόμη μία φορά δίπλα στην ομάδα, παρακολουθώντας από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος.

«Ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν σκοράραμε»

«Ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν σκοράραμε»

Ο Οσκαρ Γκαρθία μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και τόνισε ότι η ομάδα του αν και καλύτερη δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει κάποια από τις ευκαιρίες της, μένοντας έτσι στο 0-0.