Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χατζισαφί και Κούτρης!

Χατζισαφί και Κούτρης!
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 - 15:36

Εχσάν Χατζισαφί και Λεονάρντο Κούτρης. Δύο παίκτες του Ολυμπιακού, που αγωνίζονται στο αριστερό άκρο της άμυνας, έχοντας πολλές παραστάσεις ο ένας και πολλή διάθεση ο άλλος. Ο Ιρανός αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Ήταν καλός και μετά το αρχικό του μούδιασμα, έδειξε πόσα πολλά μπορεί να προσφέρει με την εμπειρία του.

Καθώς μην ξεχνάμε πως στην καριέρα του έχει παίξει ουκ ολίγα παιχνίδια, ενώ είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Σίγουρα μια μονάδα που μπορεί να βοηθήσει. Όπως μπορεί να βοηθήσει και ο Κούτρης. Ο νεαρός είναι γρήγορος, έχει πολλά να μάθει βέβαια, αλλά όλοι συμφωνούν πως έχει ανέβει επίπεδο και γίνεται ολοένα και καλύτερος.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να τονιστεί πως ο Κούτρης δεν έπαιξε στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Κάθισε στον πάγκο και ξεκουράστηκε. Πήρε τις απαραίτητες ανάσες και αυτό είναι ό,τι καλύτερο ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Καθώς θα έχει γεμίσει τις μπαταρίες του και θα είναι πιο ξεκούραστος για ένα παιχνίδι που είναι πάρα πολύ σημαντικό είναι η αλήθεια.

Διαβάστε επίσης

Φιλικά με Τσερνομόρετς

Φιλικά με Τσερνομόρετς

Φιλικές αναμετρήσεις με την ομάδα του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε ο γενικός διευθυντής της ουκρανικής ομάδας.