Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και ο Μιραλάς, μπορεί ν' αλλάξει πολλά...

Και ο Μιραλάς, μπορεί ν' αλλάξει πολλά...
Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 - 13:37

Είναι ένα ζήτημα και η περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς είναι αλήθεια. Ο Βέλγος επέστρεψε στο «σπίτι» του προκειμένου να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να ανέβει επίπεδο, αλλά δεν τα έχει καταφέρει. Δεν έχει μπορέσει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, δεν έχει συνεισφέρει, σύμφωνα με αυτά που μας είχε συνηθίσει και σε γενικές γραμμές, δεν είναι καλός.

Βέβαια, σε αυτό το σημείο, αξίζει να τονιστεί πως ούτε η ομάδα έχει πείσει με την απόδοσή της, άρα ούτε ο Μιραλάς μπορεί να ξεχωρίσει. Πάντως, κανείς δεν πιστεύει πως ο Βέλγος έχασε την ικανότητά του και όλοι θεωρούν πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα έως το τέλος της σεζόν. Απλά του λείπει αυτό που θα του δώσει τη δυνατότητα να ανάβει ψυχολογικά.

Και δεν είναι άλλο από ένα γκολ, το πρώτο του μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Όταν γίνει αυτό και μακάρι να γίνει σύντομα, τότε θα αλλάξει και ο ίδιος, αλλά και η ομάδα, που θα ξέρει πως μπορεί να στηριχτεί επάνω του. Τώρα, όσον αφορά τι θα γίνει το καλοκαίρι, όταν έρθει η ώρα, θα γίνει και αυτό, αφού πολλά μπορούν να αλλάξουν έως τότε.

Διαβάστε επίσης

Γεμάτο «οπλοστάσιο»

Γεμάτο «οπλοστάσιο»

Ο Όσκαρ Γκαρθία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του κανονικά, ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά...

Απανωτά τα τετ-α-τετ

Απανωτά τα τετ-α-τετ

Με τον Γκιγιόμ Ζιλέ είχε συζήτηση χθες στο γραφείο του ο Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος δεν έχει δει μόνο αυτόν, το τελευταίο διάστημα, αλλά και πολλούς άλλους παίκτες.

Σημείο αναφοράς ο Προτό!

Σημείο αναφοράς ο Προτό!

Ο Βέλγος τερματοφύλακας, αν και λίγο καιρό στην ομάδα, έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθός της και από αυτόν θα αρχίσουν όλα...