Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα από την αρχή!

Όλα από την αρχή!
Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 - 21:06

Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος

Οταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε βρεθεί στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, μια μέρα μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Λεβαδειακό, είχε πει κάποια λόγια περί συμμετοχής παιδιών από την Κ20 στη συνέχεια της σεζόν, τα οποία μάλιστα έγιναν και αντικείμενο ειρωνικής κριτικής, επειδή στα παιχίδια που ακολούθησαν δεν δόθηκαν και πολλές ευκαιρίες σε αυτά τα παιδιά.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όμως είχε και πολλά άλλα που... κάποιοι τα ξεχνούν ή κάνουν πως τα ξεχνούν. Ας τους τα θυμήσουμε, λοιπόν: "Θα τα χτίσω όλα από την αρχή. Ο Ολυμπιακός θα γίνει η ομάδα που ονειρευόμαστε. Αρκετά σας ανέχτηκα και εγώ και ο κόσμος μας. Να φύγετε από σήμερα και να συνεχίσετε τις διακοπές σας. Εγώ στην ζωή μου δεν έχω φοβηθεί ποτέ τίποτα. Κάθε μέρα χτίζω και συνθέτω κάτι καινούριο, με επιτυχία, οπότε κανένα πρόβλημα. Όλα από την αρχή".

Από τότε λοιπόν, ο Ολυμπιακός έχει προσλάβει νέο προπονητή, ο οποίος ήδη ασχολείται με το κτίσιμο της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, στην Ελλάδα βρίσκεται από την Τετάρτη το απόγευμα άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης του Πέδρο Μάρτινς, που θα σκανάρει τα πάντα στις Ακαδημίες και θα καταθέσει σχετική έκθεση στη διοίκηση, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι έχουν ειδοποιηθεί σχεδόν όλοι οι παίκτες της ομάδας (και ειδικότερα όλοι οι ξένοι) ότι οι... πόρτες είναι ανοικτές και τα σκυλιά δεμένα. Τι σημαίνει αυτό; Πως όλοι έχουν ειδοποιηθεί (είτε οι ίδιοι, είτε οι μάνατζερ τους) ότι μπορούν να φέρουν πρόταση και να αποχωρήσουν, καθώς ο σύλλογος μόνο ευχαριστημένος δεν είναι από την προσφορά τους. Αυτό δεν σημαίνει πως θα αποχωρήσουν όλοι φυσικά, αλλά να είστε σίγουροι πως αυτό το "όλα από την αρχή" που είχε πει εκείνη τη μέρα στο Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να το κάνει πράξη...

Διαβάστε επίσης