ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Παροξυσμός από τον κόσμο του Θρύλου! Σπάει όλα τα κοντέρ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Άλλο ένα ανοσιούργημα της επικίνδυνης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!»

«Άλλο ένα ανοσιούργημα της επικίνδυνης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!»
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 - 21:45

Τελικά αυτό που συμβαίνει από αυτή την Κυβέρνηση δεν έχει προηγούμενο. Καταστρέφουν τα πάντα, διαλύουν τη χώρα, τι άλλο να κάνουν; Κι όμως… Το τελευταίο ήταν η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε ένα κρατίδιο-μαϊμού! Προσπαθώντας παράλληλα να μας πείσουν για το… success story αυτή της κίνησης! Καμμιά ντροπή…

Με τον Κώστα Καραπαπά να σχολιάζει όσα συμβαίνουν από την πλευρά της Κυβέρνησης που παρέδωσε το όνομα της Μακεδονίας που ήταν, είναι και θα είναι μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός να αναφέρει: «Άλλο ένα ανοσιούργημα της επικίνδυνης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Παράδοση του ονόματος «Μακεδονία» σε ένα κρατίδιο-μαϊμού. Και όλοι οι ξεφτίλες να λένε «μα το αναγνώρισαν ήδη 150 χώρες»! Και λοιπόν; Μόνο ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μπορούσαν να υπογράψουν αυτή την παράδοση γιατί ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ είναι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Υπάρχει ακόμα χρόνος να αποφύγουμε αυτό το όνειδος. Ονομάστε αυτό το κρατίδιο-οπερέτα MONKEYDONIA να τελειώνουμε!

ΥΓ.: Αυτός ο Ζάεφ όμως συγχρονισμό ε? Να πάρει το πολυαναμενόμενο τηλεφώνημα (αυτό είναι Άρλεκιν διπλωματία) πάνω στο ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ που μας τσακίζει εκ νέου. Ρε δεν πάτε όλοι μαζί στη Monkeydonia?»

Άλλο ένα ανοσιούργημα της επικίνδυνης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Παράδοση του ονόματος «Μακεδονία» σε ένα κρατίδιο-μαιμού. Και όλοι οι ξεφτίλες να λένε «μα το αναγνώρισαν ήδη 150 χώρες»! Και λοιπόν; Μόνο ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μπορούσαν να υπογράψουν αυτή την παράδοση γιατί ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ είναι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Υπάρχει ακόμα χρόνος να αποφύγουμε αυτό το όνειδος. Ονομάστε αυτό το κρατίδιο-οπερέτα MONKEYDONIA να τελειώνουμε! ΥΓ.: Αυτός ο Ζάεφ όμως συγχρονισμό ε? Να πάρει το πολυαναμενόμενο τηλεφώνημα (αυτό είναι Άρλεκιν διπλωματία) πάνω στο ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ που μας τσακίζει εκ νέου. Ρε δεν πάτε όλοι μαζί στη Monkeydonia?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Karapapas (@karapapas) στις

Διαβάστε επίσης