Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παλεύει η Γάνδη, προτιμάει Σπόρτινγκ ο Οτζίτζα»

«Παλεύει η Γάνδη, προτιμάει Σπόρτινγκ ο Οτζίτζα»
Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 - 10:53

Κοντά στη Γάνδη φαίνεται να βρίσκεται ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο, για τις οποίες σας ενημερώσαμε στο gavros.gr το βράδυ της χθεσινής ημέρας, Τετάρτη (18/07).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Βέλγιο, η Γάνδη όντως προσπαθεί τις τελευταίες ημέρες για να κάνει δικό της τον μέσο του Ολυμπιακού, ο οποίος όμως όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται έχει ενδοιασμούς στο να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της χώρας του.

Μάλιστα, τονίζεται ότι προτιμάει την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία συνεχίζει να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, σύμφωνα πάντα με τους Βέλγους.

Στα δημοσιεύματά τους οι Βέλγοι αναφέρονται και στον Γκιγιόμ Ζιλέ, ο οποίος όπως αναφέρουν παρά τις προτάσεις από την Αντβέρπ και από τη Γαλλία είναι ανοικτός σε μία νέα πρόκληση στο πρωτάθλημα της Αμερικής.

Τέλος, αναφέρεται ότι σε σχέση με την περυσινή σεζόν, όπως φαίνεται μόνο ο Μπιόρν Ένγκελς θα παραμείνει στους «ερυθρόλευκους» από τους Βέλγους.

Διαβάστε επίσης

Επέστρεψε και ανεβαίνει ο Κούτρης

Επέστρεψε και ανεβαίνει ο Κούτρης

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού αγωνίστηκε ξανά με τον Ολυμπιακό στο φιλικό με την Σεντ Τρούιντεν μετά από 88 ημέρες από τον τραυματισμό του με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Γκερέρο «on fire» (vids)

Γκερέρο «on fire» (vids)

Ο Ισπανός επιθετικός του Ολυμπιακού έχει σκοράρει σε όλα τα φιλικά των «ερυθρόλευκων», σημειώνοντας 6 γκολ σε 5 ματς.