Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυνατά από το ξεκίνημα...

Δυνατά από το ξεκίνημα...
Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 - 13:51

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία για την πρώτη αναμέτρηση με την Μπέρνλι για τα πλέι οφ του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι», όπως είναι φυσικό, εστίασαν στην εικόνα που έχει παρουσιάσει τη φετινή χρονιά η αγγλική ομάδα, παρακολουθώντας βίντεο τόσο από τις αναμετρήσεις με την Μπασακσεχίρ, όσο και με την Γουότφορντ.

Ένα από τα στοιχεία που έχουν γίνει αντιληπτά από τους ανθρώπους της ομάδας είναι ότι οι παίκτες της Μπέρνλι μπαίνουν «μουδιασμένα» στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό έγινε φανερό και από το ματς με την Γουότφορντ, όπου δέχτηκε δύο τέρματα με το ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, πρέπει να μπει δυνατά και συγκεντρωμένα από την αρχή της αναμέτρησης και έχοντας «φτερά» στα πόδια από την ατμόσφαιρα που αναμένεται να δημιουργήσει ο κόσμος, να προσπαθήσει να πάρει από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ.

Οι Πειραιώτες, εξάλλου, σε όλα τα εντός έδρας ματς τους μπαίνουν… φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Μπέρνλι εμφανίζεται «υπνωτισμένη» στα ξεκινήματά της, ο Θρύλος μπορεί αυτό να το εκμεταλλευτεί.

Διαβάστε επίσης

«Αύριο όλοι μαζί!» (pic)

«Αύριο όλοι μαζί!» (pic)

Ο Κριστιάν Καρεμπέ έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την Μπέρνλι.