Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πολύ δυνατός στον άξονα ο Ολυμπιακός, τρομακτική ατμόσφαιρα στο “Γ. Καραϊσκάκης”»

«Πολύ δυνατός στον άξονα ο Ολυμπιακός, τρομακτική ατμόσφαιρα στο “Γ. Καραϊσκάκης”»
Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018 - 11:49

Η Μίλαν είναι μία από τις τρεις αντιπάλους που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Europa League.

Όπως είναι φυσικό, και με τη διακοπή των πρωταθλημάτων, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, οι άνθρωποι των συλλόγων έχουν ξεκινήσει να «διαβάζουν» τους αντιπάλους τους, κάτι το οποίο πράττουν και τα ΜΜΕ.

Ιταλική ιστοσελίδα, λοιπόν, η «acmilan.theoffside.com», η οποία ασχολείται με το ρεπορτάζ των «ροσονέρι» ετοίμασε ένα θέμα με τους αντιπάλους της Μίλαν, στο οποίο γίνεται αναφορά στον Ολυμπιακό.

Οι Ιταλοί έχουν εστιάσει στην επιστροφή του Γιάγια Τουρέ στους Πειραιώτες, τονίζοντας μάλιστα ότι μαζί με τον Γκιγιέρμε, τον οποίο παρομοιάζουν με τον Κεσί, συνθέτουν μία πολύ δυνατή δυάδα στον άξονα των Πειραιωτών. Για την οποία, όπως υπογραμμίζεται, θα πρέπει να βρει λύση ο Τζενάρο Γκατούζο αν θέλει να επικρατήσει της ελληνικής ομάδας.

Εκτός από την δυάδα στον άξονα, ειδική μνεία γίνεται και στον Γκερέρο, αλλά και στο «Γ. Καραϊσκάκης» και την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Ολυμπιακού στο γήπεδό του, η οποία προκαλεί τρόμο στους αντιπάλους του.

Τέλος, υπογραμμίζεται ότι η Μίλαν θα έχει ένα δύσκολο ματς κόντρα στους Πειραιώτες, οι οποίοι διαθέτουν και καλή άμυνα, έχοντας δεχτεί μόνο ένα γκολ στο γήπεδό τους.

Διαβάστε επίσης

Θέλει να παίξει και το δείχνει ο Τουρέ!

Θέλει να παίξει και το δείχνει ο Τουρέ!

Ο Ιβοριανός παικταράς του Ολυμπιακού πραγματοποιεί καθημερινά διπλές προπονήσεις στο Ρέντη, ώστε να είναι έτοιμος να αγωνιστεί το συντομότερο δυνατό με τη φανέλα του Θρύλου.

Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ο Ναουέλ!

Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ο Ναουέλ!

Ο 22χρονος Αργεντινός εξτρέμ έδειξε στο πρώτο του αγώνα με τα ερυθρόλευκα, έστω και σε φιλικό με τον Α.Ο. Χανιά Κισσαμικό, ότι με την ποιότητά του ανεβάζει πολύ το επίπεδο των Πειραιωτών στα «άκρα».