Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ανυπόμονος Ναουέλ και οι σκέψεις του Μαρτίνς

Ο ανυπόμονος Ναουέλ και οι σκέψεις του Μαρτίνς
Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 - 14:11

Εξαιρετικές εντυπώσεις έχει αφήσει από την πρώτη ημέρα που βρίσκεται στον Ολυμπιακό ο Ματίας Ναουέλ. Ο Αργεντινός με ισπανικό διαβατήριο μεσοεπιθετικός του Θρύλου δεν βλέπει την ώρα να αγωνιστεί και να συστηθεί στον κόσμο της νέας του ομάδας, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει μπει σε σκέψεις για να τον βάλει άμεσα στα βασικά του πλάνα.

Ο 22χρονος εξτρέμ των Πειραιωτών δείχνει αποφασισμένος να διεκδικήσει θέση βασικού το επόμενο διάστημα στην ομάδα, με τον κόουτς του Ολυμπιακού να έχει μείνει πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα του παίκτη του στις προπονήσεις, αλλά και στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Α.Ο. Χανιά Κισσαμικού.

Έτσι, δεν αποκλείεται ο Ναουέλ να κάνει άμεσα το επίσημο ντεμπούτο του στον Θρύλο, με τον 48χρονο τεχνικό να χρειάζεται να ανοίξει το επόμενο διάστημα το ροτέισον του, λόγω των πολλών και συνεχόμενων παιχνιδιών της ομάδας το προσεχές διάστημα.

Διαβάστε επίσης

«Αυτό το συναίσθημα...» (pic)

«Αυτό το συναίσθημα...» (pic)

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη «δίψα» του κόσμου και των παικτών της ομάδας σε κάθε τους αναμέτρηση.

Έχει ξεκινήσει η... κατασκοπεία

Έχει ξεκινήσει η... κατασκοπεία

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του έχουν παρακολουθήσει τους αγώνες και των τριών αντιπάλων του Ολυμπιακού για τους ομίλους του Europa League.