ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Μεταγραφικός... οργασμός στον Ολυμπιακό!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Είχαμε περισσότερες κλασσικές ευκαιρίες από την Μπέτις»

«Είχαμε περισσότερες κλασσικές ευκαιρίες από την Μπέτις»
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 - 00:58

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης ήταν εξαιρετικός σε μια ακόμα αναμέτρηση του Ολυμπιακού. Ο διεθνής τερματοφύλακας πραγματοποίησε μια σημαντικότατη επέμβαση στο 0-0 κόντρα στην Μπέτις και μετά το τέλος της αναμέτρησης στις δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός ότι ο Θρύλος είχε περισσότερες κλασικές ευκαιρίες από τους Ισπανούς.

«Είχαμε περισσότερες κλασικές ευκαιρίες απέναντι σε μία ομάδα καλή ομάδα που θέλει να έχει την κατοχή. Προσπαθήσαμε να τους περιορίσουμε όσο περισσότερο μπορούσαμε. Από ‘κει πέρα, τα τελευταία 20 λεπτά ήταν λογικό να εξελιχθούν έτσι. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ».

Όσον αφορά το δέσιμο με τον κόσμο τόνισε: «Μας δίνει μεγάλη ώθηση αυτό και στο Καραϊσκάκη ο κόσμος είναι πολύ θερμός. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και να ξέρουν ότι εμείς θα δίνουμε το 100% και ότι θα παλεύουμε για την ομάδα».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί και το πόσο θα κρίνει την πορεία: «Πιστεύω να θα κρίνει πολλά. Είναι πολύ κρίσιμο αυτό το διάστημα που έρχεται, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουμε».

Διαβάστε επίσης