Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μετέωρο... βήμα του Γραμμένου

Το μετέωρο... βήμα του Γραμμένου
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 - 17:08

Στα… μαχαίρια βρίσκονται μέσα στην ομοσπονδία αναφορικά με τον Μίκαελ Σκίμπε. Η αμφισβήτηση για τον Γερμανό προπονητή είναι εντονότατη, την ώρα που ο Β. Γραμμένος δεν ξέρει τι να κάνει! Τι εννοούμε; Δεν έχει αποφασίσει εάν θα λυθεί η συνεργασία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Το χειρότερο είναι πώς αντί ο πρόεδρος της ΕΠΟ να αναλάβει δράση και να πάρει αποφάσεις, με την εθνική ομάδα να βαδίζει από το κακό στο χειρότερο και τον Σκίμπε να δείχνει ανίκανος να αλλάξει την κατάσταση, εκείνος μοιάζει να μην μπορεί να κάνει το παραμικρό.

Με τον αναπληρωτή πρόεδρο Ν. Βακάλη να αμφισβητεί όχι μόνο τον Σκίμπε αλλά όλη την κατάσταση στην ομοσπονδία σχετικά με την Εθνική! Το έκανε δημόσια, μέσα από τη σελίδα του στο facebook. Αλλά ο Β. Γραμμένος για μια ακόμα φορά δεν κάνει τίποτα. Μια διοίκηση στην ΕΠΟ που είναι όλο λόγια, αλλά από ουσία τίποτα. Ένα μεγάλο αλαλούμ και κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η επόμενη ημέρα στην εθνική ομάδα.

Την ίδια στιγμή, οι προτάσεις που φτάνουν στα γραφεία της ΕΠΟ με ονόματα προπονητών είναι πάρα πολλές, αλλά κανείς δεν ξέρει τι να κάνει! Περιμένουν τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας να κάνει τις κινήσεις του, αλλά είναι μοιάζει με αδιέξοδο, από τη στιγμή που ο Β. Γραμμένος δεν κάνει το παραμικρό για να αλλάξει η κατάσταση στην Εθνική.

Διαβάστε επίσης