Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος του Θρύλου και της Εθνικής

Θρύλος του Θρύλου και της Εθνικής
Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 - 10:34
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Αν ο Βασίλης Τοροσίδης αγωνιστεί απόψε (21.45) κόντρα στην Εσθονία θα γίνει μόλις ο 5ος ποδοσφαιριστής που φτάνει τις 100 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα των ανδρών.

Δε χρειάζεται να προσθέσει κανείς κάτι περισσότερο για να υπογραμμίσει το προφανές. Ο «Τόρο» δεν αποτελεί, απλά, παίκτη-θρύλο του Θρύλου αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Εθνικής γενικότερα.

Έκανε ντεμπούτο με το εθνόσημο τον Μάρτη του 2007, απέναντι στην Τουρκία, κι απόψε, Αναστασιάδη επιτρέποντος, γίνεται 100άρης και μπαίνει σ' αυτό το μικρό γκρουπ παικτών στο οποίο βρίσκονται ήδη οι Καραγκούνης, Ζαγοράκης, Κατσουράνης και Μπασινάς.

Αν επιχειρούσε να βαθμολογήσει κανείς τις φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού είναι βέβαιο ότι θα έβαζε σχεδόν άριστα στην επιστροφή του Βασίλη. Κι αν στο πρωτάθλημα είναι πίσω (53 λεπτά συμμετοχής) από τον απίθανο Ομάρ, στην Ευρώπη που παίρνει ανάσες ο Νορβηγός τα πάει περίφημα.

Σε 246 λεπτά στους ομίλους του Europa, όπου έχει παίξει και στα 4 ματς ως τώρα, μετράει 2 γκολ ενώ τη μπάλα στα δίχτυα έστειλε και στο 90λεπτο με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Διαβάστε επίσης

Αποθέωση για Ομάρ!

Αποθέωση για Ομάρ!

Ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού δέχεται άκρως θετικά σχόλια από τα Μέσα της πατρίδας του.

Μετά τις γιορτές επιστρέφει ο Χασάν

Μετά τις γιορτές επιστρέφει ο Χασάν

Ο Αιγύπτιος φορ του Ολυμπιακού θα υποβληθεί πιθανότατα σε επέμβαση στο γόνατο, κάτι το οποίο θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για τις επόμενες περίπου πέντε εβδομάδες.

«Είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό»

«Είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό»

Ο Μπίμπαρς Νάτχο μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για την προσαρμογή του στους «ερυθρόλευκους», αλλά και για τους στόχους του με την εθνική ομάδα του Ισραήλ.

Λέει... αντίο με νίκη

Λέει... αντίο με νίκη

Τελευταία αγωνιστική στον όμιλο του Nations League, με την Εθνική να υποδέχεται (21:45) την Εσθονία στο ΟΑΚΑ.