Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεράστια «δίψα» από τους ΓΑΥΡΟΥΣ!

Τεράστια «δίψα» από τους ΓΑΥΡΟΥΣ!
Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018 - 00:05

«Ερυθρόλευκες» ουρές από πολύ νωρίς σχηματίστηκαν έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» για ένα «μαγικό χαρτάκι» για το ματς με την Μίλαν την Πέμπτη (06/12).

Οι ΓΑΥΡΟΙ έδειξαν την τεράστια «δίψα» τους για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία αποτελεί «τελικό» για τους Πειραιώτες για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο κόσμος του Θρύλου θα δώσει δυναμικό «παρών» στο Φαληρικό γήπεδο στις 13 Δεκεμβρίου και θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση.

Οι φίλοι των Πειραιωτών γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία του συγκεκριμένου ματς, καθώς και τις δυσκολίες της αναμέτρησης και είναι πανέτοιμοι να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας, δίνοντας ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να φτάσουν στο σκορ πρόκρισης.

Ο κόσμος του Θρύλου έδειξε ότι πιστεύει και εκείνος ότι με τη βοήθειά του στο Ναό ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει κόντρα στην Μίλαν. Παράλληλα, έστειλε μήνυμα προς τους παίκτες να το πιστέψουν και εκείνοι ακόμη περισσότερο και να πάρουν την τεράστια πρόκριση.

Η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τους «ροσονέρι» θα συνεχιστεί και οι ΓΑΥΡΟΙ θα πρέπει να βιαστούν αν θέλουν να κλείσουν θέση στο Φαληρικό γήπεδο στις 13 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για Μίλαν!

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για Μίλαν!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδειξε τεράστια «τρέλα» για το ματς με τους «ροσονέρι» την 1η ημέρα διάθεσής τους από τα εκδοτήρια, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να πρέπει να βιαστούν αν θέλουν να κλείσουν θέση στο Ναό.