Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλα «θέματα» με τον βοηθό Μπουξμπάουμ

Μεγάλα «θέματα» με τον βοηθό Μπουξμπάουμ
Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018 - 21:01
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο Τζήλος (Λάρισας), ο διαιτητής που θα σφυρίξει Ξάνθη-Ολυμπιακός, είναι ρέφερι της ΕΠΣ Λάρισας, ο Γκάγκας επίσης ανήκει στην ίδια ένωση, όμως ο πρώτος βοηθός του Θεσσαλού ρέφερι είναι από την ΕΠΣ Ανατολικής. Ακόμη, σημειώστε ότι ο Ράιχναρντ Μπουξμπάουμ πρώτη φορά ορίζεται φέτος με τον συγκεκριμένο διαιτητή.

Πρόκειται για άστοχη επιλογή του Περέιρα, καθώς επαναλαμβάνουμε ότι δεν φταίνε οι ρέφερι ή οι βοηθοί αλλά αυτοί τους ορίζουν. Το πρώτο «θέμα» με τον Μπουμπάουμ έχει να κάνει με το ότι είναι βοηθός της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Πρόκειται για μια ένωση η οποία δεν το κρύβει ότι έχει καλές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Θωμά Μητρόπουλο.

Απόδειξη ότι την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το παρών στο «Κτήμα Μπραϊμνιώτη» στο Κορωπί, αποδεχόμενος την πρόσκληση του προέδρου της ΕΠΣ Ανατολικής, Δημήτρη Γιαρένη, προκειμένου να παραστεί στην κλήρωση. Στην ίδια εκδήλωση παρέστη και ο Θωμάς Μητρόπουλος. Επίσης, στην ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, που έγινε στις 22 Ιανουαρίου, παρέστη ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος και ήταν στο ίδιο τραπέζι με τον Θωμά Μητρόπουλο. Όπως ειπώθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενημέρωσε ότι δεν μπόρεσε να παραστεί, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Με τον βοηθό Μπουξμπάουμ είχε ξεσπάσει μεγάλος θόρυβος το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017. Ηταν βοηθός του διαιτητή Γκράνα (Θράκης) στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Λάρισα 2-0. Η διαιτητική ομάδα (σ.σ. ο άλλος βοηθός ήταν ο Κυριαζίδης της ΕΠΣ Εβρου), σύμφωνα με δημοσιεύματα που δεν διαψεύστηκαν, μεταφέρθηκε στο γήπεδο με το ταξί που επιλέγει ο Μπουξμπάουμ. Οδηγός του οχήματος ήταν ο Θανάσης Βελλιώδης, πρώην Αθηναίος διαιτητής και ο σάλος ξέσπασε επειδή επιχείρησε να μπει στο γήπεδο, δηλώνοντας άλλο όνομα, προκειμένου να παραλάβει την πρόσκληση. Επειδή, φέρεται να μην έδειχνε ταυτότητα, η πρόκληση (σ.σ. είναι ονομαστικές) δεν του δόθηκε, με αποτέλεσμα να παραμείνει στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, αφού δεν είχε να επιδείξει ούτε ταυτότητα, ούτε δίπλωμα στο όνομα που είχε κρατηθεί η πρόκληση.

Διαβάστε επίσης

Στο χέρι τους είναι…

Στο χέρι τους είναι…

Τα ματς σε «Κλ. Βικελίδης» και Περιστέρι είναι οδηγός για την Ξάνθη. Εάν ο Ολυμπιακός μπει δυνατά από την αρχή, έχει πολλές πιθανότητες για το «διπλό» στα Πηγάδια.

«Δωράκια» η Λαμία, σκόραρε η ΑΕΚ

«Δωράκια» η Λαμία, σκόραρε η ΑΕΚ

Πάσα... αυτογκόλ και κανονικό αυτογκόλ και όλα καλά στο ΟΑΚΑ. Τουλάχιστον φέτος δεν χρειάστηκε ο Βάτσιος με πέναλτι εκτός μεγάλης περιοχής.

Η αποστολή της Ξάνθης

Η αποστολή της Ξάνθης

Στην 18άδα που επέλεξε ο Μίλαν Ράσταβατς, για το ματς με τον Ολυμπιακό, ο Σιλά που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.