Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ρυθμός θα είναι το «κλειδί»

Ο ρυθμός θα είναι το «κλειδί»
Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018 - 21:58
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το παιχνίδι στην Ξάνθη είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος όσον αφορά στον Ολυμπιακό. Η ακριτική ομάδα έχει μια άμυνα που δέχεται δύσκολα γκολ. Έχει μόλις 9 γκολ παθητικό, ενώ τα έχει δεχθεί σε 124 τελικές από τους αντιπάλους της. Κάτι που σημαίνει ότι δέχεται ένα γκολ ανά 13,77 τελικές. Το δεύτερο καλύτερο νούμερο στο φετινό πρωτάθλημα.

Είναι δεδομένο ότι είναι ένας αντίπαλος που πάντα βάζει… δύσκολα στους «ερυθρόλευκους» στις αναμετρήσεις στη Θράκη. Κι αυτό έχει μεγάλη σημασία για το αυριανό ματς. Ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει δυνατά στο ματς, να πάει το παιχνίδι σε γρήγορο τέμπο και να πιέσει ψηλά. Να αναγκάσει την ομάδα του Ράσταβατς να κάνει λάθη, ώστε να κλέψουν μπάλες οι παίκτες του Μαρτίνς και να μπορέσει να απειλήσουν περισσότερο.

Θα είναι σημαντικό στοιχείο στην εξέλιξη του ματς ο ρυθμός. Κι αυτό θέλουν να εκμεταλλευτούν οι «ερυθρόλευκοι». Το πλεονέκτημα τους να το αξιοποιήσουν και να αποκτήσουν πλεονέκτημα σε ό,τι αφορά την έκβαση του ματς.

Διαβάστε επίσης

Στο χέρι τους είναι…

Στο χέρι τους είναι…

Τα ματς σε «Κλ. Βικελίδης» και Περιστέρι είναι οδηγός για την Ξάνθη. Εάν ο Ολυμπιακός μπει δυνατά από την αρχή, έχει πολλές πιθανότητες για το «διπλό» στα Πηγάδια.

«Δωράκια» η Λαμία, σκόραρε η ΑΕΚ

«Δωράκια» η Λαμία, σκόραρε η ΑΕΚ

Πάσα... αυτογκόλ και κανονικό αυτογκόλ και όλα καλά στο ΟΑΚΑ. Τουλάχιστον φέτος δεν χρειάστηκε ο Βάτσιος με πέναλτι εκτός μεγάλης περιοχής.