Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πλάνο του Μαρτίνς για τη Λαμία

Το πλάνο του Μαρτίνς για τη Λαμία
Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 - 00:31
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού σκοπεύει να κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς. Με στόχο ένα πράγμα... Στόχος του είναι να «φρεσκάρει» την ομάδα του για να μην αντιμετωπίσει θέμα με την κούραση στο ματς με τη Λαμία.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν ένα πράγμα το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Κι αυτό δεν είναι άλλο από την κατάκτηση των τριών βαθμών. Να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ισοπαλία στην Ξάνθη και να κυνηγήσουν το πρωτάθλημα.

Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Αν κάνουν το απόλυτο ως το φινάλε! Με 17 νίκες στα ισάριθμα ματς που έχουν μπροστά τους. Αρχής γενομένης από το ματς με τη Λαμία και το τρίποντο εκεί.

Το Σάββατο στην προπόνηση ο Πορτογάλος τεχνικός δεν άνοιξε τα... χαρτιά του. Οι απουσίες δεδομένες, ειδικά σε ό,τι αφορά τα εξτρέμ. Και τι έχει κατά νου; Σίγουρα θα φρεσκάρει τα άκρα της άμυνας. Ομάρ και Κούτρης ήταν από τους παίκτες που έτρεξαν πολύ κόντρα στην Μίλαν. Με τους Τοροσίδη και Τσιμίκα να έχουν πολλές πιθανότητες για το αρχικό σχήμα.

Σε ό,τι αφορά τη μεσαία γραμμή, εκεί είναι αρκετά πιθανό να έχουμε αλλαγές για τον ίδιο λόγο. Καμαρά και Γκιλιέρμε ήταν από τους παίκτες που έτρεξαν περισσότερο από κάθε άλλον κόντρα στους «ροσονέρι», με τους Μπουχαλάκη και Νάτχο να είναι υποψήφιοι για μια θέση στην ενδεκάδα.

Όσον αφορά στα εξτρέμ, Φετφατζίδης και Βρουσάι έχουν τον πρώτο λόγο για να ξεκινήσουν, με δεδομένες τις απουσίες των άλλων «ερυθρολεύκων» που αγωνίζονται στις ίδιες θέσεις. Με τους Φορτούνη και Γκερέρο να είναι πιθανότατα στις κλασικές θέσεις τους και μαζί με τον Ζοζέ Σα, κάτω από τα γκολπόστ, να συμπληρώνουν την αρχική ενδεκάδα κόντρα στη Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Η αντεπίθεση ξεκινά απόψε...

Η αντεπίθεση ξεκινά απόψε...

Ο Ολυμπιακός θέλει τους 3 βαθμούς με τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης», με στόχο το σερί νικών που θα τον οδηγήσουν στη διεκδίκηση του τίτλου. Live στις 19:30 στο gavros.gr/NS1.

Το... παρελθόν με τις υποψήφιες

Το... παρελθόν με τις υποψήφιες

Από τις 15 ομάδες που μπορεί να κληρωθεί ο Ολυμπιακός στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, τις 9 τις έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν στα κύπελλα Ευρώπης.