Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γυρίζει το διακόπτη, μόνο νίκη με ΑΕΚ!

Γυρίζει το διακόπτη, μόνο νίκη με ΑΕΚ!
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 - 01:35

Ένα τελείως διαφορετικό αγώνα, από αυτόν κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου στο «Γ. Καραϊσκάκης», θα κληθεί να δώσει την Κυριακή (17/02) ο Ολυμπιακός επίσης στο Φαληρικό γήπεδο, αυτή τη φορά όμως κόντρα στην ΑΕK.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πολύ καλά ότι η νίκη στο συγκεκριμένο ματς είναι μονόδρομος και θα πρέπει να δώσουν ό,τι έχουν στον αγωνιστικό χώρο για να την κατακτήσουν.

Οι Πειραιώτες προέρχονται από τρία συνεχόμενα ματς, στα οποία δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη, ωστόσο, είναι αποφασισμένοι να γυρίσουν το διακόπτη και ενωμένοι σαν μία γροθιά να πάρουν το τρίποντο κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».

Η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ θα έχει πολλά οφέλη στους «ερυθρόλευκους», τόσο βαθμολογικούς όσο και ψυχολογικούς ενόψει και της ρεβάνς με την Ντιναμό στην Ουκρανία, κάτι το οποίο γνωρίζουν άπαντες στην ομάδα και τους δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να μπορέσουν να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο κόσμος του Θρύλου «διψά» για νίκη στο ματς με την ΑΕΚ, αλλά και την πρόκριση στην επόμενη φάση στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, κάτι το οποίο έχει γίνει αντιληπτό από τους παίκτες, όντες αποφασισμένοι να τα καταφέρουν.

Μάλιστα, τους το έδωσε να το καταλάβουν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον ηγέτη του Ολυμπιακού να τους τονίζει στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» ότι είναι υποχρεωμένοι να τα δώσουν όλα, ώστε να πάρουν αρχικά τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και στη συνέχεια την πρόκριση στους «16» του Europa League.

Διαβάστε επίσης