Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άρχισε η... μάχη για τη διαιτησία

Άρχισε η... μάχη για τη διαιτησία
Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019 - 00:20
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η... εξυγίανση δεν καταλαβαίνει κανέναν και τίποτα! Μπορεί η FIFA να έχει διαρρεύσει ότι θα γίνουν δομικές αλλαγές στη διαιτησία, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το είπε και ο υπερσύμβουλος Πετρ Φούσεκ σε σεμινάριο διαιτητών, η διαιτητική πιάτσα βοά ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα βγουν πίνακες διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών ενόψει της σεζόν 2019-20. Ήδη, στην ΚΕΔ (σύμφωνα πάντα με όσα διέρρευσαν) έχουν έτοιμη και τη δικαιολογία η οποία είναι η εκπαίδευση των διαιτητών και των βοηθών για το VAR.

Όμως, τα ίδια έκαναν και πέρσι. Πάλι πίνακες το Μάιο ήθελαν να βγάλουν, τελικά παρενέβη η FIFA και τους έβγαλαν στο τέλος Ιουνίου. Όμως, και πάλι βγήκαν πριν από τα σεμινάρια προεπιλογής, όπου γίνονται οι γραπτές και αγωνιστικές εξετάσεις, οι οποίες δεν είχαν καμία αξία.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι άρχισε η... μάχη για τη διαιτησία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό γίνεται ως μέσο πίεσης για να τους κρατήσει η FIFA στις θέσεις τους, δηλαδή να μην αλλάξει την ΚΕΔ. Άραγε, θα τους σταματήσει κανείς; Θα εφαρμόσει ποτέ η... εξυγίανση τους κανονισμούς που η ίδια φτιάχνει;

Φοβερά και τρομερά πράγματα γίνονται στη διαιτησία!

Διαβάστε επίσης

Πώς να μην ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ!

Πώς να μην ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ!

Ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν έβαλε γερές βάσεις ενόψει της συνέχειας και έδωσε πολλούς λόγους στους φιλάθλους του να «διψούν» για τη νέα αγωνιστική περίοδο, κάτι το οποίο φάνηκε και από την πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας.