Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σα είναι μόνο η αρχή!

Ο Σα είναι μόνο η αρχή!
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 - 00:03

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την Πέμπτη (15/05) μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση, κρατώντας στο ρόστερ του για τα επόμενα 4 χρόνια τον Ζοσέ Σα.

Μία κίνηση που δείχνει ξεκάθαρα τις διαθέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και των «ερυθρόλευκων» ενόψει της νέας σεζόν. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, ώστε ο Θρύλος να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην κορυφή, με τη μεταγραφή του Σα να κάνει φανερές τις διαθέσεις του ενόψει της συνέχειας της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ολυμπιακός στη σεζόν που μας πέρασε «έχτισε» σχεδόν από το μηδέν μία νέα ομάδα, θέτοντας γερές βάσεις ενόψει της συνέχειας. Με τους Πειραιώτες να επιθυμούν να κρατήσουν στο ρόστερ τους το βασικό κορμό του συλλόγου, καθώς και να προχωρήσουν και σε ορισμένες ποιοτικές προσθήκες, ώστε να πετύχουν τη νέα σεζόν όλους τους στόχους τους.

Η μεταγραφή του Πορτογάλου πορτιέρο, λοιπόν, ο οποίος παραμένει στο Λιμάνι, όπου κατάφερε να δείξει όλες τις πτυχές της αξίας και του πλούσιου ταλέντου του είναι μόνο η αρχή.

Έπεται ακόμη καλύτερη συνέχεια, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι αποφασισμένος για πολλά «δώρα» στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

«Αστέρι του Ολυμπιακού ο Μεριά…»

«Αστέρι του Ολυμπιακού ο Μεριά…»

Ιστοσελίδα του εξωτερικού αποθέωσε τον Τυνήσιο στόπερ του Θρύλου, γράφοντας τα… καλύτερα για την τεχνική του κατάρτιση και τα σωματικά του καθήκοντα!

Η εικόνα των γκρουπ του UEFA Champions League

Η εικόνα των γκρουπ του UEFA Champions League

Έτσι διαμορφώνονται για την κλήρωση της 18ης Ιουνίου, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο. Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού σε κάθε περίπτωση.