Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βασικός ξανά ο Ομάρ

Βασικός ξανά ο Ομάρ
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019 - 21:41

Οι αγώνες της 6ης αγωνιστικής των φάσης των προκριματικών ομίλων του Euro 2020 υπάρχουν στο σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα.

Η Νορβηγία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σουηδία στο Σκανδιναβικό ντέρμπι και με νίκη θα την προσπεράσει στην δεύτερη θέση του ομίλου, η οποία δίνει και την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού.

Ο Λαρς Λάκερμπακ, σε ένα ακόμα παιχνίδι, έχει στην αρχική του ενδεκάδα τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, με τον δεξιό μπακ του Ολυμπιακού μάλιστα να μην έχει χάσει κανένα από τα πέντε προηγούμενα ματς μέχρι τώρα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος...

Διαβάστε επίσης

Έτσι καταντήσατε την Εθνική...

Έτσι καταντήσατε την Εθνική...

Οι άδειες κερκίδες στο ΟΑΚΑ, για μία ακόμη φορά αποτυπώνουν την κατάντια της Εθνικής Ελλάδος στην εποχή της ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου.

Το ευχαριστώ του Μπενζιά! (pic)

Το ευχαριστώ του Μπενζιά! (pic)

Ο Γαλλοαλγερινός άσος του Θρύλου με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για τα μηνύματα που του έχουν στείλει για τα γενέθλιά του.

Η ευκαιρία του Σισέ...

Η ευκαιρία του Σισέ...

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Ολυμπιακού γνωρίζει ότι θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του με την επανέναρξη της σεζόν, κερδίζοντας και πάλι τον Πέδρο Μαρτίνς.