Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στην έδρα του μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο, ολόψυχα να έρθει η νίκη»

«Στην έδρα του μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο, ολόψυχα να έρθει η νίκη»
Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019 - 23:19

Μπορεί ο Ολυμπιακός να ετοιμάζεται για την αναμέτρηση κόντρα στο Βόλο το Σάββατο, ωστόσο λίγα εικοσιτετράωρα μετά αντιμετωπίζει την Τότεναμ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ένας από τους παίκτες που γνωρίζει καλά τους Άγγλους είναι ο πρώην «ερυθρόλευκος» Κέβιν Μιραλάς.

Ο Βέλγος επιθετικός που πλέον αγωνίζεται στην Άντβερπ, σε δηλώσεις του εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος τονίζοντας ότι μπορεί να καταφέρει να πάρει τη νίκη.

«Δεν το φοβάμαι καθόλου αυτό το ματς. Ο Ολυμπιακός στην έδρα του μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο. Αν η ομάδα παίξει τη μπάλα της θα πετύχει το στόχο της απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως η Τότεναμ. Εύχομαι ολόψυχα να έρθει η νίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βέλγος.

Διαβάστε επίσης

Πρώτα Βόλος, μετά Τότεναμ...

Πρώτα Βόλος, μετά Τότεναμ...

Στον Ολυμπιακό άπαντες γνωρίζουν ότι θα πρέπει πρώτα να κάνουν το 3/3 στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια θα επικεντρωθούν για τη μεγάλη πρεμιέρα του Champions League.

Ο Ολυμπιακός δίνει τη δική του απάντηση στη βία! (pic)

Ο Ολυμπιακός δίνει τη δική του απάντηση στη βία! (pic)

Εξαιρετική πρωτοβουλία από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία προσκάλεσε την ομάδα Κ12 της Ακαδημίας Πυρρίχιου-ΠΑΟΚ να παρακολουθήσει μαζί με την αντίστοιχη του Θρύλου το ματς των Πειραιωτών κόντρα στον Βόλο. Το μήνυμα του Διευθυντή Επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων», Νίκου Γαβαλά.