Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο κόσμος θα παίξει και πάλι μεγάλη… μπάλα!

Ο κόσμος θα παίξει και πάλι μεγάλη… μπάλα!
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 - 23:43

Φανταστική ατμόσφαιρα δημιούργησε ο κόσμος του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να είναι πανέτοιμοι να πράξουν το ίδιο και την Κυριακή (27/10) αυτή τη φορά για το ελληνικό πρωτάθλημα και το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο κόσμος του Θρύλου δεν βλέπει την ώρα για τη σέντρα της συγκεκριμένης αναμέτρησης, όντας αποφασισμένος να αποτελέσει για μία ακόμη φορά τον 12ο παίκτη της ομάδας, οδηγώντας την στην πολυπόθητη νίκη.

Οι ΓΑΥΡΟΙ είναι έτοιμοι να παίξουν και πάλι μεγάλη… μπάλα, γεμίζοντας το «Γ. Καραϊσκάκης» και δίνοντας ώθηση με τη δυνατή τους φωνή στους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας και είναι σίγουροι ότι αν ο Ολυμπιακός παραταχθεί όπως πρέπει και με τη βοήθειά τους θα φτάσει σε ένα ακόμη «γλέντι» επί των «κιτρινόμαυρων» στο Ναό.

Δεν θα πέφτει… καρφίτσα και την Κυριακή (27/10) στο Ναό σε μία ακόμη «ερυθρόλευκη» παράσταση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Υπενθυμίζουμε, ότι απομένουν λιγότερα από 500 διαθέσιμα εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς, με τη διάθεση τους να συνεχίζεται μέσω ίντερνετ, αλλά και από τα εκδοτήρια την Παρασκευή (25/10) μέχρι την εξάντλησή τους, κάτι το οποίο απ' ότι φαίνεται δεν θα αργήσει να συμβεί.

Διαβάστε επίσης

«Ο Ελ Αραμπί λάμπει στο Champions League»

«Ο Ελ Αραμπί λάμπει στο Champions League»

Το γκολ του επιθετικού του Ολυμπιακού, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, έκανε μεγάλο «ντόρο» στο Μαρόκο. Μάλιστα, το χαρακτήρισαν ως ένα ακόμα «μήνυμα» προς τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς!

Η «χημεία» των Τσιμίκα και Μασούρα...

Η «χημεία» των Τσιμίκα και Μασούρα...

Από τα προκριματικά του Champions League, οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είχαν εξαιρετική συνεργασία στο αμυντικό κομμάτι, αλλά πλέον, βρίσκουν «χημεία» και επιθετικά...

Μία ομάδα σκέτη απόλαυση!

Μία ομάδα σκέτη απόλαυση!

Δεν χορταίνεις να βλέπεις αυτόν τον Ολυμπιακό, ο οποίος έδειξε και κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου ότι έχει μεγαλώσει κατά πολύ τη διαφορά του με όλες τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες.