Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το… μαχαίρι στα δόντια από το πρώτο λεπτό!

Με το… μαχαίρι στα δόντια από το πρώτο λεπτό!
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019 - 18:23

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής (27/10) στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ΑΕΚ, με το πάθος για τη νίκη για τους «ερυθρόλευκους» να είναι πάρα πολύ μεγάλο.

Οι Πειραιώτες δείχνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», πανηγυρίζοντας μία ακόμη μεγάλη νίκη απέναντί τους, παραμένοντας με αυτό τον τρόπο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ωστόσο, γνωρίζουν ότι για να τα καταφέρουν θα πρέπει να καταθέσουν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο, αγωνιζόμενοι με το… μαχαίρι στα δόντια για 90 λεπτά...

Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης και είναι πανέτοιμοι να αγωνιστούν με ακόμη μεγαλύτερο πάθος απ’ ότι στα προηγούμενα παιχνίδια, κάνοντας χαρούμενο για μία ακόμη φορά τον κόσμο του Θρύλου, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Θρύλος έχει κερδίσει με κάθε τρόπο την ΑΕΚ, ειδικά στο «Γ. Καραϊσκάκης» και γνωρίζει ότι αν είναι απόλυτα συγκεντρωμένος και παρουσιαστεί όπως πρέπει θα φτάσει σε ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα επί των «κιτρινόμαυρων».

Διαβάστε επίσης

Ο Ποντένσε κάνει τη διαφορά!

Ο Ποντένσε κάνει τη διαφορά!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα στην ΑΕΚ την περυσινή σεζόν και είναι πανέτοιμος να πράξει το ίδιο και φέτος, βοηθώντας τους «ερυθρόλευκους» να φτάσουν στη νίκη.