Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «δουλεύει» για Κασάμι

Το «δουλεύει» για Κασάμι
Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 - 10:16

Υπερπολύτιμος είναι για τη Σιόν ο Παϊτίμ Κασάμι. Ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος σε 21 συμμετοχές φέτος, μετρά 12 γκολ και 2 ασίστ, δεν είναι εύκολο να αποδεσμευτεί, από την ομάδα, με την οποία αγωνίζεται. Ο Κασάμι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, γεγονός που σημαίνει ότι θα μπορούσε να επιστρέψει τότε… πολύ εύκολα. Ωστόσο, με την αποχώρηση και του Μπενζιά, ο Ολυμπιακός χρειάζεται μία αξιόπιστη και ποιοτική λύση, για τον άξονα, ώστε ο Πέδρο Μαρτίνς να έχει περισσότερες επιλογές, στο υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Κασάμι γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και δη τον Ολυμπιακό και η προσαρμογή του εδώ θα είναι εύκολη. Σε αυτό ποντάρουν οι Πειραιώτες, πέραν, φυσικά, της δεδομένης ποιότητας του Κασάμι, ο οποίος μπορεί να τονώσει τον άξονα του Ολυμπιακού. Θα το «παλέψει» ο Ολυμπιακός, για τον Ελβετό, μένει να δούμε τις εξελίξεις, εντός των ημερών. Δεν μένουν και πολλές, άλλωστε, για να εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος.

Διαβάστε επίσης

Ξανά το όνομα του Γκεζάλ

Ξανά το όνομα του Γκεζάλ

Ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει την υπόθεση του Αλγερινού της Λέστερ, δανεικού στη Φιορεντίνα, ως «αντι-Ποντένσε».

Δύσκολο το έργο του Μαρτίνς

Δύσκολο το έργο του Μαρτίνς

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού πρέπει, μέσα σε όλο τον «χαμό» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να κρατήσει τους παίκτες συγκεντρωμένους στο αγωνιστικό σκέλος.