Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ραντεβού τον Μάιο!

Ραντεβού τον Μάιο!
Κυριακή, 12 Απριλίου 2020 - 21:45

Η νέα αναβολή και το γεγονός ότι η επιστροφή στη δράση πηγαίνει πιο πίσω για τους «ερυθρόλευκους», έκανε τον Πέδρο Μαρτίνς να δώσει επίσημα άδεια. Αυτό σημαίνει πως πολλοί παίκτες του Ολυμπιακού, ταξιδεύουν ήδη για τις πατρίδες τους.

Όπως έγινε μάλιστα γνωστό, η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει μετά τις 10 Μαΐου. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες του Μαρτίνς, θα έχουν τη δυνατότητα να καθίσουν για ένα μήνα. Στο ίδιο διάστημα, θα γνωρίζουν τι θα συμβεί με το ελληνικό πρωτάθλημα. Έτσι και αλλιώς, το πλάνο ήταν οι αγώνες να αρχίσουν τον Ιούνιο στην καλύτερη των περιπτώσεων. Αυτό συνεπάγεται πως οι παίκτες, θα κάνουν προετοιμασία με την επιστροφή τους και αν βέβαια οι συνθήκες με τον κορονοϊό το επιτρέπουν.

Μην ξεχνάμε πως οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου, κάθονται εδώ και αρκετό καιρό. Στα σπίτια τους στην Αθήνα, αλλά πίεσαν και αυτοί για να μεταβούν στις πατρίδες τους καθώς δεν ήταν όλοι με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Μαρτίνς έδωσε τη συγκατάθεσή του σε αυτό τους το αίτημα και πλέον θα τα πουν από τον Μάιο ξανά.

Διαβάστε επίσης