Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ήθελαν και οι τρεις

Το ήθελαν και οι τρεις
Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020 - 11:53

Πέρασε από 40 κύματα, ο Αιγύπτιος. Αμφισβητήθηκε, χρειάστηκε να βάλει τα δυνατά του, για να αποδείξει ότι το έχει και ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας και του επιθετικού στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Αλλά τα κατάφερε. Κέρδισε την αναγνώριση του πιο δύσκολου «κριτή». Του κόσμου του Ολυμπιακού.

Ο Αχμέντ Χασάν, με την αγάπη του, για την ομάδα και τον κόσμο, αλλά και με τα ίδια του τα γκολ, κατάφερε να κερδίσει μία θέση στην καρδιά των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων. Και μία θέση στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Και όχι μόνο.

Ήταν κάτι που ήθελαν και οι τρεις πλευρές, οι οποίες είχαν εμπλοκή στο θέμα. Ο Ολυμπιακός, ο Μαρτίνς, ο ίδιος ο Χασάν. Και έτσι, η Διοίκηση της ομάδας έκανε, ξανά, αυτό που ζητούσε ο Πορτογάλος προπονητής, τον οποίο εμπιστεύεται με… κλειστά μάτια. Κράτησε στο λιμάνι τον 27χρονο σέντερ φορ, ο οποίος έδειξε ότι μπορεί, μαζί με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, να σηκώσει το βάρος της επίθεσης, της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας.

Ο Χασάν πέτυχε, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, σημαντικά γκολ. Γκολ νικητήρια. Γκολ που έδωσαν αποτελέσματα. Η δεινότητά του είναι αξιοζήλευτη. Ο Μαρτίνς προτιμούσε, εξ αρχής, την ικανότητα του Χασάν να βάζει την μπάλα στα δίχτυα, σε σχέση με την τακτική προσήλωση και τα τρεξίματα του Γκερέρο. Και του έδωσε περισσότερη εμπιστοσύνη. Και ο Αιγύπτιος την αξιοποίησε. Με αυτό τον τρόπο, όλες οι πλευρές βγήκαν ωφελημένες. Και θα συνεχίσουν να βγαίνουν…

Διαβάστε επίσης

Σε πλήρη συμφωνία!

Σε πλήρη συμφωνία!

Ο Μαρτίνς εκθέτει στη Διοίκηση τις ανάγκες της ομάδας και εκείνη τις καλύπτει.