Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα ζητούμενα κόντρα στον Παναιτωλικό, εκτός από τη νίκη…

Τα ζητούμενα κόντρα στον Παναιτωλικό, εκτός από τη νίκη…
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 - 19:40

Μπορεί φαινομενικά ο εντός έδρας αγώνας με τον Παναιτωλικό να φαντάζει εύκολος. Ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς συνέστησε σε όλους τη προσοχή, εν όψει της αναμέτρησης και το δήλωσε και δημόσια.

Στόχος; Ρητορικό το ερώτημα. Η νίκη και μόνο αυτή. Ο Ολυμπιακός ζητάει τους τρεις βαθμούς της νίκης, προκειμένου να κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα της σεζόν 2019-2020. Κάτι το οποίο να θυμίσουμε πως δεν έχει κάνει ο ΠΑΟΚ, μένοντας ισόπαλος με τον Ατρόμητο.

Πέρα από τη νίκη ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να δώσει πολύτιμα λεπτά συμμετοχής στον Γιαν Εμβιλά. Ο Γάλλος αποκτήθηκε για να αποτελέσει βασική επιλογή. Είναι δεδομένο πως χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του για να μπει στο κλίμα της ομάδας παραπάνω και κυρίως για να βρει τα πατήματά του τακτικά στο χορτάρι.

Πολύτιμα λεπτά συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Ζοσέ Σα. Σαφέστατα ο Πορτογάλος πορτίερο αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Ομόνοια, ήταν παρών σε όποια φάση χρειάστηκε και το χάρηκε και ο ίδιος. Ωστόσο, δεν παύει να έρχεται από ένα μεγάλο διάστημα αποχής και να χρειάζεται αγωνιστικά λεπτά για να επανέλθει πλήρως στις επάλξεις. Για να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό 100%.

Διαβάστε επίσης