Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φτιαγμένοι ο ένας, για τον άλλο! (video)

Φτιαγμένοι ο ένας, για τον άλλο! (video)
Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020 - 10:25

Ήταν το σωστό. Ήταν το απόλυτα δίκαιο. Και έγινε πράξη! Ο Ολυμπιακός δένει εδώ τον κορυφαίο στράικερ του ελληνικού πρωταθλήματος και έναν εκ των κορυφαίων στην ιστορία του Συλλόγου, τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί! Με… τρέλα ο Μαροκινός βάζει την υπογραφή του, σε νέο συμβόλαιο, μέχρι το 2022, αφήνοντας στην άκρη… Κατάρ και Εμιράτα και συνεχίζει εδώ, στο λιμάνι, όπου θα τρομοκρατεί για τα επόμενα δύο χρόνια, τις αντίπαλες άμυνες και θα… διαλύει τα αντίπαλα δίχτυα!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συζήτησε με τον ποδοσφαιριστή και εκείνος δεν δίστασε να δεχθεί τους όρους του νέου συμβολαίου, το οποίο θα του φέρει και αυξημένες αποδοχές. Ο Ολυμπιακός κάνει πράξη την θέλησή του, να κρατήσει εδώ τον καλύτερο σέντερ φορ του και εκείνος δείχνει έμπρακτα την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο και να μην αφήσει την Ευρώπη για τα… πετροδόλαρα. Ο Ελ Αραμπί γουστάρει Θρύλο και την προοπτική που έχει εδώ, να συνεχίσει να παίζει στην Ευρώπη και έτσι δεν δίστασε να πει το «ναι» στην πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος κάνει άλλη μία σπουδαία, ποδοσφαιρική κίνηση, για την ομάδα.

Θυμίζουμε ότι οι δύο πλευρές έδειχναν από το καλοκαίρι τις προθέσεις τους, όταν έλεγαν «όχι» στις μυθικές προτάσεις που έφταναν στην Ελλάδα, από το Κατάρ και τα Εμιράτα…

Διαβάστε επίσης

Επιτροπή Εφέσεων: Η ώρα φτάνει…

Επιτροπή Εφέσεων: Η ώρα φτάνει…

Μία ημέρα έμεινε, προτού η υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης-Καλπαζίδη, η οποία συντάραξε το ελληνικό ποδόσφαιρο πάει στην Επιτροπή Εφέσεων, για να λάμψει η αλήθεια!