Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλο το βάρος τώρα στον Σωκράτη (videos)

Όλο το βάρος τώρα στον Σωκράτη (videos)
Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021 - 13:22

Δεν ήταν καλά τα νέα από τον τραυματισμό του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ενάμιση μήνα. Χάνει και τα δύο παιχνίδια με την Άρσεναλ και είναι σίγουρα πολύ μεγάλη απώλεια.

Κοινώς, όλο το βάρος πέφτει τώρα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Και στον Ουσεϊνού Μπα, εννοείται, απλά επικεντρωνόμαστε στον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, μιας και δεν είναι μόνο ότι τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος και να βρει ρυθμό από την αγωνιστική απραξία, αλλά τρέχει και να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Θυμίζουμε, ο Παπασταθόπουλος είχε χτυπήσει στον ώμο στο παιχνίδι με τον Άρη και υπήρχαν φόβοι για ζημιά. Ωστόσο, δεν είχε κάτι σοβαρό, ενώ μπήκε και αγωνίστηκε στο τέλος του αγώνα με την Αϊντχόφεν, αλλά και από το 39’ στο Πανθεσσαλικό.

Όπως και να ‘χει, μέσα στην απογοήτευση για τον τραυματισμό του Ρούμπεν Σεμέδο, υπάρχει λόγος να αισιοδοξείς. Και αυτός είναι η δήλωση του Παπασταθόπουλου που τόνισε πως θέλει λίγο ακόμα για να βρεθεί στο 100%!

«Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι. Βλέποντας ξανά τη φάση στο ματς με τον Άρη, νιώθω και τυχερός που δεν έπαθα κάτι πιο σημαντικό. Είναι θέμα χρόνου να βρεθώ στο 100%», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης