Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βάτσλικ είπε «θέλω» και ο Μπιζότ πήγε στο... περίμενε!

Ο Βάτσλικ είπε «θέλω» και ο Μπιζότ πήγε στο... περίμενε!
Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021 - 02:08

Σκληρό... πόκερ γίνεται στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ώρες με το θέμα του τερματοφύλακα. Το ρεπορτάζ του gavros.gr ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νέα επαφή με την Άλκμααρ για τον Μπιζότ.

Μάλιστα οι νέες επαφές ήταν σε καλύτερο κλίμα απ' όταν είχε γίνει η πρώτη συζήτηση με τους Ολλανδούς να είναι περισσότερο διαλλακτικοί να ρίξουν τις οικονομικές τους απαιτήσεις.

Την ίδια στιγμή που ο Ζοσέ Σα φαίνεται να καταλήγει στη Γουλβς, αφού πλέον τα πάντα έχουν πάρει το δρόμο τους. Είναι ένα... ντόμινο το οποίο επηρρεάζει και τους «ερυθρόλευκους». Ο Πατρίσιο πάει από τη Γουλβς στη Ρόμα και η μεταγραφή του Σα στη Γουλβς πλέον προχωρά κανονικά.

Έτσι και ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ώρες έχει κινηθεί σημαντικά στο θέμα του τερματοφύλακα.

Πέρα από την επαφή που έγινε με την Άλκμααρ για τον Μπιζότ, παράλληλα υπήρχε έτσι και αλλιώς η ανοιχτή επικοινωνία με τον Τόμας Βάτσλικ. Ο Τσέχος μετά τις εξελίξεις με τον Σα, έδειξε να είναι ακόμη περισσότερο «ανοιχτός» στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Ελλάδα.

Αυτό έκανε τον Ολυμπιακό να εντείνει τις επαφές του με την πλευρά του Βάτσλικ, αφού από την πρώτη στιγμή αποτελούσε τον νούμερο ένα στόχο για τη θέση του τερματοφύλακα.

Έτσι ο Βάτσλικ αυτή τη στιγμή έχει το προβάδισμα, από τη στιγμή που και ο ίδιος έδειξε ακόμη πιο «ζεστός» για να έρθει στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι έχει πρόταση από τη Νάπολι. Το κίνητρο του Champions League, αλλά και ο εγγυημένος χρόνος που του προσφέρει ο Ολυμπιακός είναι δύο στοιχεία σημαντικά για τον ίδιο.

Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί πως δεν είναι κάτι το δεδομένο, από τη στιγμή που και το θέμα του Μπιζότ παίζει ακόμη και ο Ολυμπιακός έχει και τις δύο περιπτώσεις ανοιχτές, οι οποίες είναι εξαιρετικές και οι δύο για τη θέση του τερματοφύλακα!

Διαβάστε επίσης

Τρέλανέ μας! (videos)

Τρέλανέ μας! (videos)

Προ των πυλών ο Βάτσλικ, ο οποίος έρχεται να «χτίσει» το τέρμα του Ολυμπιακού, παίρνοντας τη θέση του Ζοζέ Σα!