Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέατρο του παραλόγου, αναβλήθηκε η ΓΣ της ΕΠΟ!

Θέατρο του παραλόγου, αναβλήθηκε η ΓΣ της ΕΠΟ!
Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 - 11:52
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Πρωτοφανή πράγματα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ψάχνουν απίστευτες δικαιολογίες, για να… φρενάρουν την πρόοδο. Ενώ η FIFA και η UEFA ζήτησαν ρητά, απαίτησαν θα λέγαμε, να ψηφιστεί η Ολιστική Μελέτη, μέσω των αλλαγών του καταστατικού, η ΓΣ της ΕΠΟ έδωσε ρεσιτάλ παραλογισμού.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η πρόταση του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββα Δημητριάδη, για αναβολή της Γενικής Συνέλευσης, μέχρι «να τακτοποιηθεί ο νόμος». Πρόκειται για δικαιολογία που… ανακαλύφθηκε, καθώς για το θέμα αυτό υπάρχει διάλογος μεταξύ FIFA, UEFA και Αυγενάκη. Ενώ όπως ήδη αναφέραμε, οι υπερκείμενες αρχές, ζήτησε να ψηφιστεί η Ολιστική Μελέτη, από την ΕΠΟ, απειλώντας με εμπάργκο.

Η ΓΣ της ΕΠΟ αναβλήθηκε με 62 ψήφους υπέρ, 3 παρών (το ένα παρών από τον Κώστα Καραπαπά) και 1 λευκό. Θα γίνει στις 27 Αυγούστου, οπότε έχει προγραμματιστεί άλλη ΓΣ, για να ψηφιστούν οι αθλητικοί δικαστές.

Και το… κερασάκι στην τούρτα ήταν η… αντίδραση Ζαγοράκη, κατόπιν εορτής, για την αναβολή: «Το ότι αναβάλλεται η ΓΣ για την Ολιστική Μελέτη δεν μας κάνει χαρούμενους. Το καταστατικό το έχουμε στείλει εδώ και έναν μήνα. Η αναβολή δεν νομίζω ότι θα μας οδηγήσει κάπου. Τα περιθώρια στενεύουν. Ελάτε να αποφασίσουμε αν προχωράμε ή όχι. Οι Ενώσεις πρέπει να πάρουν την απόφαση και πρέπει να τελειώνει. Το ότι αναβάλλουμε κάθε μήνα δεν θα μας οδηγήσει κάπου».

Διαβάστε επίσης