Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το Sky Sports για τη μετακίνηση Σεμέδο στην Αγγλία

Το Sky Sports για τη μετακίνηση Σεμέδο στην Αγγλία
Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 - 11:48

Ο Ρούμπεν Σεμέδο δείχνει να πηγαίνει προς την έξοδο. Δεν μοιάζει εφικτό το να έχει μέλλον στον Ολυμπιακό, χωρίς αυτό βέβαια να είναι και δεδομένο, αφού ανά πάσα στιγμή μία υπόθεση μπορεί να πάρει άλλη τροπή. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Σεμέδο δύσκολα θα συνεχίσει στον Θρύλο. Και από την Αγγλία ανέφεραν ως πιθανό προορισμό του τη Γουλβς. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός (λόγω Μέντες) έχει καλό δίαυλο επικοινωνίας, με την ομάδα του Γουλβερχάμπτον. Έχει δώσει εκεί ήδη Ποντένσε και Σα.

Πάντως, το Sky Sports και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Άντον Τολούι, αναφέρει πως το θέμα «κολλάει», αφού ο Σεμέδο δεν μπορεί να βγάλει άδεια εργασίας (βίζα) στη Βρετανία, λόγω των πρότερων περιπετειών του, με τη δικαιοσύνη. Θυμόμαστε άπαντες ότι ο Σεμέδο είχε εμπλοκή με τη δικαιοσύνη, πριν έρθει στον Ολυμπιακό. Ο Θρύλος του έδωσε μία ευκαιρία να ξαναχτίσει την καριέρα του, όμως φαίνεται πως οι περιπέτειες του Σεμέδο, στο παρελθόν, έρχονται τώρα μπροστά του. Και μπροστά στον Ολυμπιακό.

Σίγουρα ο Σεμέδο δεν έχει τραβήξει το ενδιαφέρον μόνο της Γουλβς. Αλλά όπως φαίνεται, στην Αγγλία αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να παίξει. Σύμφωνα με όσα λέει το Sky Sports πάντα… Για να δούμε…

Διαβάστε επίσης