Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Τα πράγματα θα πηγαίνουν χειρότερα στην Ελλάδα» (video)

Μαρτίνς: «Τα πράγματα θα πηγαίνουν χειρότερα στην Ελλάδα» (video)
Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 - 21:35

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος πέρα από την πρεμιέρα του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως το πρωτάθλημα ξεκινά πιο αργά από το προγραμματισμένο.

Για τον αγώνα της Κυριακής, είπε: «Να έχουμε όλοι μία καλή ποδοσφαιρική σεζόν. Παραδοσιακά είναι δύσκολος αντίπαλος ο Ατρόμητος. Εμείς παίζουμε στο γήπεδό μας και θέλουμε να ξεκινήσουμε με καλό τρόπο τη χρονιά. Να δώσουμε ένα δείγμα της εικόνας που θα έχουμε μες στη χρονιά και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Να ικανοποιήσουμε τους θεατές και τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο».

Αναφορικά με την καθυστέρηση του πρωταθλήματος, σχολίασε: «Για εμάς δεν ήταν τόσο μεγάλο πρόβλημα διότι είχαμε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Όμως ότι ξεκινάμε πιο αργά σημαίνει πως θα τελειώσουμε πιο αργά και για τις ομάδες που θα έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και του χρόνου θα υπάρχει λιγότερος χρόνος για αποκατάσταση και ξεκούραση. Τα πράγματα δεν είναι σωστά και οργανωμένα. Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να παίρνουν πιο σωστά και επαγγελματικά τις αποφάσεις, διαφορετικά τα πράγματα θα πηγαίνουν χειρότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ρωτήθηκε για τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει: «Ο μόνος που δεν είναι 100% έτοιμος είναι ο Εμβιλά. Προπονήθηκε αλλά θα δούμε».

Αναφορικά με το ότι ο Ολυμπιακός έχει στην επίθεση τους Ελ Αραμπί, Τικίνιο, μετά τη μεταγραφή του Χασάν, απάντησε: «Όχι δεν έχουμε μόνο δύο φορ. Έχουμε και τον Αλγκασίμ Μπα. Έχουμε και τον Μασούρα που μπορεί να παίξει επιθετικός και τον Ονιεκούρου, που έχει παίξει εκεί».

Τέλος, για τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει όπως αυτό που συνέβη στη Γουινέα και τους Μαντί, Αγκιμπού Καμαρά, τόνισε: «Δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις. Και το περσινό καλοκαίρι ήταν δύσκολο. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Να πάρουμε το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Είμαστε επικεντρωμένοι εκεί. Φυσικά και το Κύπελλο είναι στόχος, όπως και κάθε διοργάνωση που μετέχουμε».

Διαβάστε επίσης