Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΘΥΡΑ 7: Διδάσκει ανθρωπιά, άλλη μία ΣΠΟΥΔΑΙΑ κίνηση προσφοράς! (photos/videos)

ΘΥΡΑ 7: Διδάσκει ανθρωπιά, άλλη μία ΣΠΟΥΔΑΙΑ κίνηση προσφοράς! (photos/videos)
Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 - 14:39

Τα παιδιά ζουν τα Χριστούγεννα… αλλιώς. Πιο μαγικά, πιο υπέροχα. Και πρέπει ΟΛΟΙ μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να συνεχίζουν να τα ζουν ΕΤΣΙ! Η ΘΥΡΑ 7 διδάσκει ανθρωπιά, δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο ξανά. Και έκανε μία ΣΠΟΥΔΑΙΑ κίνηση προσφοράς, για τα παιδιά!

Την ιδέα έριξε η Θ7 Άργους. Να συγκεντρωθούν παιχνίδια και τρόφιμα για διάφορα ιδρύματα και να σταλούν στα παιδιά! Να γεμίσουν παιδικά χαμόγελα! Και αυτό έγινε! Η ανταπόκριση από τους Συνδέσμους των οργανωμένων οπαδών του Θρύλου ήταν τεράστια και αυτό το πελώριο κύμα αγάπης και προσφοράς έφερε τη φετινή Χριστουγεννιάτικη μαγεία, με την υπογραφή της ΘΥΡΑΣ 7!

Συγκεντρώθηκαν συνολικά δύο φορτηγά με τρόφιμα (πορτοκάλια και πατάτες) και παραδόθηκαν αμέτρητα παιχνίδια, για να ζήσουν τα παιδιά τα Χριστούγεννα ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. Όσα συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν στο Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα. στον Καλό ποιμένα στα Καμίνια και στη Στέγη Θηλέων (Άγιος Αλέξανδρος) στο Παλαιό Φάληρο.

Να αναφέρουμε ότι ο Σύνδεσμος της Θ7 Χατζηκυριάκειου, πέρα από την βοήθεια στο συγκεκριμένο εγχείρημα, έδωσε και με δική του πρωτοβουλία παιχνίδια στο «Χατζηκυριάκειο ίδρυμα».

Ένα έχουμε να πούμε… ΜΑΓΚΕΣ!

Πηγή και βίντεο: Redaroume

Διαβάστε επίσης

Μαντί, να η ευκαιρία σου!

Μαντί, να η ευκαιρία σου!

Η παραμονή του στο Ρέντη, αντί να πάει στο Κόπα Άφρικα, μπορεί να του επιτρέψει να δουλέψει όπως πρέπει και να εμφανιστεί καλύτερος στη συνέχεια!