Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κύπελλο Ελλάδας: Σε ξενοδοχείο και με εκπροσώπους ομάδων η κλήρωση

Κύπελλο Ελλάδας: Σε ξενοδοχείο και με εκπροσώπους ομάδων η κλήρωση
Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021 - 16:53

Σε σχέση με την παρωδία που γινόταν έως τώρα, είναι μία πρόοδος. Επιτέλους… Σε ξενοδοχείο και με εκπροσώπους ομάδων η κλήρωση της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, σχετικά.

Αναλυτικά:

Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00 στο ξενοδοχείο «Athens Marriott» θα διενεργηθούν οι κληρώσεις του Κυπέλλου Ελλάδας για την προημιτελική και την ημιτελική φάση, καθώς και την τυπικά γηπεδούχο ομάδα του τελικού της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι στη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας έχουν αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής η ΑΕΚ, η Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Άρης, η Λαμία, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΟΚ. Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, οι ομάδες που έχουν προκριθεί στην προημιτελική φάση θα έχουν δικαίωμα μιας εκπροσώπησης στη διαδικασία της κλήρωσης, η οποία θα καλυφθεί σε live streaming.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει τεθεί πολλές φορές απέναντι στις πρακτικές της ΕΠΟ, σχετικά με τις κληρώσεις και πάντοτε ζητούσε να δίνονται «διαφανείς» διαδικασίες!

Διαβάστε επίσης