Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίνει ευκαιρίες και χρόνο ο Μαρτίνς

Δίνει ευκαιρίες και χρόνο ο Μαρτίνς
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 - 11:12

Σημαντικό είναι το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για τους «8» του Κυπέλλου, καθώς ο Ολυμπιακός αναζητά την επιστροφή στις νίκες μετά από δύο σερί… «λευκές» ισοπαλίες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον στη σημερινή αναμέτρηση, αφήνοντας έξω 7… βασικούς παίκτες, που μαζί με τους 5 που λείπουν στο Κόπα Άφρικα κάνουν τις «ερυθρόλευκες» απουσίες 12!

Οι Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Μανωλάς, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης και Μασούρας θα πάρουν… ανάσες από τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες από την Β’ ομάδα.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι Μπαγκαλιάνης, Κίτσος, Σουρλής, Ξενιτίδης, Μαυρουδής και οι δύο τερματοφύλακες Τζολάκης και Καραργύρης, ενώ «μέσα» είναι και το νέο απόκτημα της ομάδας, Μπαντιουγκού Φαντιγκά.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε την 11άδα που θα επιλέξει ο Μαρτίνς, σε ένα ματς που δεν… χωράει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, ώστε να γίνει και το πρώτο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης

Κύπελλοοοοο, κύπελλοοοο! (photo)

Κύπελλοοοοο, κύπελλοοοο! (photo)

Φουλ για το νταμπλ ο Ολυμπιακός, με αλλαγές στο Αγρίνιο. Ένα πράγμα δεν αλλάζει: Η δίψα για πρόκριση. Σέντρα στις 15:00 (Cosmote TV και gavros.gr)!