Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Πριν την ΑΕΚ, η... υποχρέωση στο Κύπελλο (video)

Ολυμπιακός: Πριν την ΑΕΚ, η... υποχρέωση στο Κύπελλο (video)
Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2022 - 01:23

Τον Παναιτωλικό φιλοξενεί, ξανά, ο Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Μία εβδομάδα μετά το 3-1 για το πρωτάθλημα, ο Θρύλος αντιμετωπίζει την ομάδα του Αγρινίου στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (9/2, 18:00), με στόχο την πρόκριση.

Στο Αγρίνιο, στο πρώτο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί με 2-1, άρα καλείται να κάνει την ανατροπή για να κάνει την υποχρέωσή του σε μία διοργάνωση που η ίδια η ΕΠΟ έχει υποβαθμίσει με τις ενέργειές της. Ας μην ξεχνάμε πως η Ομοσπονδία, χωρίς να «ακούει» την άποψη των ομάδων, έχει ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου για τις 21 Μαΐου, δηλαδή σχεδόν δέκα μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας των ομάδων που θα συμμετέχουν του χρόνου στα Κύπελλα Ευρώπης!

Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέποντας το ήδη γεμάτο πρόγραμμα της ομάδας, προχώρησε εκ νέου σε rotation. Αυτό «υποδεικνύουν» οι πολλές αλλαγές που έχει κάνει στην αποστολή. Έχει αφήσει εκτός αρκετούς βασικούς, όπως οι Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Μπουχαλάκης, ενώ εκτός είναι και οι Ροντρίγκες (τραυματίας), Σισέ (γυρίζει την Πέμπτη). Αντίθετα, στην αποστολή είναι για πρώτη φορά μετά το Κόπα Άφρικα ο Κούντε.

Πριν ασχοληθεί η ομάδα με την ΑΕΚ (13/2, 19:30) και με την Αταλάντα (17/2, 22:00), υπάρχει πρώτα η... υποχρέωση με το Κύπελλο και η πρόκριση επί του Παναιτωλικού.

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Ο. Μπα, Μπαγκαλιάνης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Ονιεκουρού, Κανέ, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λόπες, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Τικίνιο, Σουρλής, Τζολάκης, Βρουσάι.

Διαβάστε επίσης

Πρόκριση! (photo)

Πρόκριση! (photo)

Δεν υπάρχει «δικαιολογία» για «ρεζέρβες» και «αναπληρωματικούς». Ο Ολυμπιακός οφείλει σήμερα να περάσει τον Παναιτωλικό και να προχωρήσει στο Κύπελλο. Σέντρα στις 18:00 στο Καραϊσκάκη.