Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιδανικό σημείο για φορμάρισμα!

Ιδανικό σημείο για φορμάρισμα!
Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 - 11:01

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να βρίσκει ξανά τον καλό εαυτό του και ματς με το ματς επιστρέφει πιο κοντά σε αυτό που θέλει να κάνει στο γήπεδο. Κάτι που ενόψει Αταλάντα, είναι ιδανικό. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει αρχίσει, εδώ και 3-4 ματς, να αποδίδει ξανά πολύ πιο κοντά στα στάνταρ, τα οποία άπαντες στο λιμάνι έχουν θέσει από την αρχή της σεζόν. Τα υψηλά αυτά στάνταρ, τα οποία θα φέρνουν και τα επιθυμητά και άκρως απαραίτητα αποτελέσματα, αλλά και καλύτερο ποδόσφαιρο, το οποίο είναι φυσικά το κερασάκι στην τούρτα, η οποία θα πρέπει και… τίτλους στην κορυφή.

Ο Ολυμπιακός παλεύει σε πολλά μέτωπα. Ευρώπη, Ελλάδα, πρωτάθλημα, Κύπελλο, καλή μπάλα. Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα. Αλλά αυτό το φορμάρισμα, το οποίο η ομάδα αρχίζει να βρίσκει ξανά και να φαίνεται καθαρά, από ματς σε ματς, έρχεται στην πιο κατάλληλη περίοδο. Πριν από τα πιο κρίσιμα ευρωπαϊκά ματς του, με την Αταλάντα. Τα πιο κρίσιμα, μέχρι τα επόμενα, για να είμαστε πιο ακριβείς.

Ο Ολυμπιακός έχει πλάνο για την Αταλάντα και αυτό δουλεύει ήδη, από το πρωί της Δευτέρας. Ήδη από την επόμενη ημέρα της νίκης, επί της ΑΕΚ. Η ομάδα αρχίζει ξανά να βρίσκει γκολ. Αρχίζει να γίνεται πάλι ουσιαστική. Να νικάει και να το πράττει και με καλύτερο ποδόσφαιρο. Με πιο ωραίο θέαμα, πάνω στο χορτάρι. Ο Ολυμπιακός γίνεται ξανά θελκτικός και αν και δεν έβαλε… τεσσάρα στην ΑΕΚ, έδειξε ξανά την ανωτερότητά του. Και τη μετουσίωσε σε νίκη. Καλή περίοδος για να βρίσκει η ομάδα τη φόρμα της…

Διαβάστε επίσης