Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μα αν υπάρχει κάποιος που χρειάζεται να ξεκουραστεί, είναι ο Παναθηναϊκός

Μα αν υπάρχει κάποιος που χρειάζεται να ξεκουραστεί, είναι ο Παναθηναϊκός
Τρίτη, 1 Μαρτίου 2022 - 15:11

Τι πλάκα έχουν. Τα διαβάζεις και γελάς. Καμιά φορά μέχρι δακρύων. Και δεν έχεις και άδικο, αγαπητέ αναγνώστη… Ξεκουράζεται, λέει, ο Παναθηναϊκός. Είχε ρεπό, μετά το τρίμπαλο στην ΑΕΚ, την οποία έχει γλεντήσει ο κάθε πικραμένος φέτος…

Και… ξεκουράζεται. Μιας και έχει… λιώσει κάθε βδομάδα, από Ελλάδα σε Ευρώπη, χρειαζόταν μια… ξεκούραση. Μιας και εδώ και χρόνια παίζει τόσους πολλούς αγώνες σε Ελλάδα, Ευρώπη, Κύπελλο, χρειαζόταν μια… χαλαρότητα παραπάνω.

Και φέτος, αγαπητέ αναγνώστη, ο Παναθηναϊκός έχει… οργώσει τα γήπεδα της Ευρώπης, από νωρίς το καλοκαίρι και μαζί με την Ελλάδα, πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχει συσσωρεύσει πολύ μεγάλη κόπωση… Δεν γινόταν να συνεχίσει έτσι. Έπρεπε να πάρει ανάσες. Και τις παίρνει. Από αύριο, λέει, θα επανέλθει στην ενεργό δράση και θα μπει ξανά σε ρυθμό για να… συνεχίσει.

Παλεύει για να μπει πλέι οφ και να βρει καμιά θέση στην Ευρώπη, ο πάλαι ποτέ μεγάλος αντίπαλος του Ολυμπιακού, αλλά δυσκολεύεται λίγο και δεν είναι και… βέβαιος. Δεν πειράζει, ας ξεκουραστεί.

Διαβάστε επίσης

Ο ΘΡΥΛΟΣ έφτιαξε και τον προπονητή του

Ο ΘΡΥΛΟΣ έφτιαξε και τον προπονητή του

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφερε το ’18 έναν άνθρωπο με προοπτική, αλλά έκτοτε ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ. Και τον στηρίζει ακόμη. Ο Ολυμπιακός «έκανε» τον Μαρτίνς, όσο και το ανάποδο.