Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευρωπαίος» γίνεσαι αν ρίξεις τον πήχη σε επίπεδο Ιντερτότο

«Ευρωπαίος» γίνεσαι αν ρίξεις τον πήχη σε επίπεδο Ιντερτότο
Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 - 10:11

Όση προπαγάνδα και να κάνουν, όσο και να προσπαθήσουν να βαφτίσουν το κρέας, ψάρι, η πλάση όλη θα γελάει μαζί τους. Θα γελάει με τα «ευρωπαίος», θα γελάει με τα «πήγε στους ‘8’» (χωρίς να γράφουν το όνομα της διοργάνωσης!!! Απλά… «πήγε στους ‘8’»!!) λες και ντρέπονται να πουν ότι παίζουν στον ανανεωμένο Ιντερτότο, θα γελάει με τη σύγκριση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού. Όπως γελούσε με τα «δυναστείες» και τις λοιπές γραφικότητες, όταν ο ΠΑΟΚ έπαιρνε το τρίτο του πρωτάθλημα, εν έτει 2019, φτάνοντας τότε τον Άρη. Και με τον οποίο μέχρι σήμερα παραμένει ισόπαλος σε πρωταθλήματα.

Σύμφωνα με την παραμύθα και όσα μας λέει, «ευρωπαίος» (ναι, σε εισαγωγικά προφανώς, εμείς έχουμε επαφή με την πραγματικότητα) γίνεσαι αν ρίξεις τον πήχη τόσο πολύ, ώστε να πας στο Conference League, γνωστό και ως «ανανεωμένο Ιντερτότο». Και εκεί, παίζοντας με κάτι «μεγαθήρια» τύπου Μίντιλαντ και Γάνδης, να κάνεις… «επική πορεία στους ‘8’» αλλά χωρίς να λες σε ποιους «8». Στους «8» γενικά. Έτσι γίνεσαι «ευρωπαίος».

Γιατί ευρωπαίος γίνεσαι με το να ανεβάζεις διαρκώς τον πήχη, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι κάπου θα «σκοντάψεις» στη διαδρομή. Δεν θα κοιτάς πως να πας προς τα κάτω, παρακαλώντας την UEFA να βγάλει και καμιά νέα διοργάνωση, με ομάδες ακόμη πιο χαμηλής δυναμικότητας, για να παίξεις και να κάνεις καμιά νίκη…

Εντάξει, όλους αυτούς που από χθες το βράδυ έχουν «οργιάσει» πάλι για τον «ευρωπαίο ΠΑΟΚ» δεν τους παίρνει κανένας σοβαρά πια… Ούτε οι ίδιοι οι οπαδοί τους δεν ασχολούνται και η εικόνα στο γήπεδο της Τούμπας το λέει καλύτερα από ότι θα το πούμε εμείς ποτέ… Αν θέλουν να πιστεύουν ότι «ευρωπαίος» γίνεσαι με το να μην έχεις μπει ποτέ στο Champions League, ή με το να μην έχεις καταφέρει τίποτα αξιόλογο, μια νίκη καλή έστω κάτι, στο Europa League και να πρέπει να περιμένεις να βγει και τρίτη, πιο χαμηλή διοργάνωση, για να πας να παίξεις, τότε τους αφήνουμε στη χαρά τους…

Διαβάστε επίσης

«Παγίδα» με Κουτσιαύτη

«Παγίδα» με Κουτσιαύτη

Ο ρέφερι της ΕΠΣ Άρτας που έχει να σφυρίξει ένα μήνα ορίστηκε ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός, με βοηθούς, τέταρτο και AVAR από τη Θεσσαλονίκη!