Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζωντανά η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού!

Ζωντανά η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού!
Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 - 11:25

Τελική ευθεία! Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την εν Ελλάδι προετοιμασία του, για το μεγάλο ματς με την Μακάμπι στη Χάιφα και αναχωρεί σήμερα Τρίτη (19/7) για Ισραήλ! Πριν από αυτό όμως, ο λόγος περνάει στον Πέδρο Μαρτίνς και στον Γιώργο Μασούρα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού και ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Θρύλου συμμετέχουν στη συνέντευξη Τύπου, την καθιερωμένη, πριν από κάθε ευρωπαϊκό ματς. Ο Μαρτίνς και ο Μασούρας αναλύουν και συζητούν το επικείμενο ματς, μιλούν για την προετοιμασία που έκανε η ομάδα, για το τι περιμένουν από την αναμέτρηση και απαντούν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, για όλα τα θέματα γύρω από το ματς με την ομάδα του Ισραήλ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Πάμε να παρακολουθήσουμε τι έχουν να πουν, ενόψει του ματς με τη Μακάμπι στο Ισραήλ, ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Γιώργος Μασούρας.

Σε ζωντανή σύνδεση με το Ρέντη, από όπου οι πρωταγωνιστές θα μιλήσουν για το μεγάλο ματς με τη Μακάμπι Χάιφα, για το Champions League:

Διαβάστε επίσης