Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοντά σε Ιν-Μπέομ ο Ολυμπιακός! (photo)

Κοντά σε Ιν-Μπέομ ο Ολυμπιακός! (photo)
Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 - 23:38

Στις 10/7 σας ενημερώσαμε εδώ, στο gavros.gr, για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Χουάνγκ Ιν-Μπέομ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο Ιταλός δημοσιογράφος… επέστρεψε και σε νέο του δημοσίευμα, παρουσιάζει τον Νοτιοκορεάτη κοντά στον Θρύλο!

Ο… μετρ των μεταγραφών, σε «τιτίβισμα» του στο twitter, τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Χουάνγκ Ιν-Μπέομ, για τον οποίο ενδιαφέρονται οι Αουγκσμπουργκ και Λοριαν. Οι Έλληνες, αυτή την στιγμή, είναι πιο κοντά μετά από συζητήσεις κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου».

Πρόκειται για διεθνή Νοτιοκορεάτη, ο οποίος ανήκει στην Ρουμπίν Καζάν. Είναι μέσος, που παίζει όλες τις θέσεις στον άξονα. Ουσιαστικά, είναι «box to box» μέσος, 25χρονών, με 3.000.000 χρηματιστηριακή αξία στο «Transfermarkt», ενώ είναι 30 φορές διεθνής με την Νότια Κορέα, με πέντε γκολ. Στην Νότια Κορέα, μάλιστα, είναι βασικός, ενώ έχει υπάρξει και αρχηγός! Η Ρούμπιν Καζάν τον αγόρασε το καλοκαίρι του 2020, αντί 2.500.000 ευρώ από το Βανκούβερ του MLS.

Σε συλλογικό επίπεδο, στα 25 του, ο Χουάνγκ έχει αγωνιστεί σε 200 επίσημα ματς, με 26 γκολ και 26 ασίστ.

Το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα, από τις 5/8, αγωνίστηκε στην Σεούλ για 10 ματς, με δανεισμό από την Ρουμπίν Καζάν. Σε 38 ματς με την Ρούμπιν Καζάν, είχε επτά γκολ και οκτώ ασίστ. Στην Daejeon Hana Citizen, έπαιξε συνολικά 94 ματς, με 15 γκολ και 13 ασίστ. Στο MLS, με το Βανκούβερ, είχε 41 ματς με συμμετοχή σε οκτώ γκολ (τέσσερα τέρματα, τέσσερις ασίστ).

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο:

Η Stoiximan σε υποδέχεται με σούπερ δώρο* με τον κωδικό OLY22, χωρίς κατάθεση! *Όροι & προϋποθέσεις!

Διαβάστε επίσης