Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι μαζί για το πρώτο βήμα

Όλοι μαζί για το πρώτο βήμα
Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022 - 18:27

Στο ντεμπούτο του Κάρλος Κορμπεράν στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, ο Ολυμπιακός θέλει «καθαρή» νίκη κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας (22:00), στον πρώτο αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Ισπανός προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, έκανε ήδη τις πρώτες του προπονήσεις, παρουσιάστηκε στον Τύπο και δουλεύει εντατικά ώστε το επόμενο διάστημα να παρουσιάσει τον Ολυμπιακό όπως πρέπει. Και όπως τον έχει συνηθίσει ο κόσμος του.

Τα παιχνίδια με την Σλόβαν θέλουν προσοχή, αλλά δεν χωράει αμφιβολία ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος. Και αυτήν την ανωτερότητα καλείται να την βγάλει και στο γήπεδο, γνωρίζοντας πως μέσα σε 3-4 μέρες, δεν γίνεται να αλλάξουν πολλά πράγματα στην ομάδα.

Όπως και να ‘χει, ο κόσμος θέλει να δει κάτι διαφορετικό. Θέλει να δει προσπάθεια, θέλει να δει τους παίκτες να τα δίνουν όλα. Θέλει να δει μία ομάδα να παίζει πιο επιθετικά, με πλάνο στο παιχνίδι της. Ο κόσμος, λοιπόν, θα είναι και πάλι απόψε δίπλα στην ομάδα.

Όπως δίπλα είναι πάντοτε, και στα εύκολα, και στα... δύσκολα. Και τα δικά μας «δύσκολα» είναι ένας αποκλεισμός από τη Μακάμπι Χάιφα. Αλλά αυτό το αφήνουμε πίσω και τώρα υπάρχει μόνο η Σλόβαν. Και στο βάθος ο Απόλλων Λεμεσού. Απόψε, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στα πλέι οφ του Europa League. Όλοι μαζί για μία «καθαρή» νίκη και ένα «μήνυμα» ότι ο Θρύλος είναι εδώ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης