Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να δείξουν ότι το θέλουν πολύ και, κυρίως, περισσότερο από τον αντίπαλο

Να δείξουν ότι το θέλουν πολύ και, κυρίως, περισσότερο από τον αντίπαλο
Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022 - 01:20

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, να δείξουν ότι το θέλουν περισσότερο και να πάρουν την πρόκριση, είναι στον Ολυμπιακό. Και όλες αυτές τις μέρες, με τον Κάρλος Κορμπεράν στην τεχνική ηγεσία, δουλεύουν εντατικά με στόχο να βελτιώσουν τα θέματα που δεν λειτουργούν καλά.

Ο Ισπανός προπονητής ξέρει ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα αλλά έχει έρθει αποφασισμένος να αλλάξει την κατάσταση, να γυρίσει το διακόπτη και ο Ολυμπιακός να βελτιωθεί. Αυτός είναι στόχος. Βελτίωση μέρα με τη μέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός οφείλει να δείξει βελτίωση. Βασικά, στο σημείο που βρίσκεται, οφείλει να είναι ουσιαστικός στο παιχνίδι του, αυτά που θα κάνει, έστω και λίγα, να τα κάνει σωστά, και να πάρει τη νίκη και την πρόκριση. Αυτό είναι που μετράει, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ούτε αν θα παίξει μπαλάρα, ούτε αν θα παίξει χάλια. Προφανώς και έχει τη σημασία του να δείχνει βελτίωση κάθε μέρα και αγώνας που περνάει, αλλά εδώ που είμαστε, αυτό που μετράει περισσότερο είναι η πρόκριση. Και όλα τα άλλα θα έρθουν σιγά-σιγά...

Θα τον ξαναβρεί τον δρόμο του ο Ολυμπιακός. Και όπως αναφέραμε και χθες, νίκες και προκρίσεις, θα του δώσουν και χρόνο και την ηρεμία που χρειάζεται. Για την ώρα, πέρα από βελτίωση, για να πάρει την πρόκριση, θα πρέπει να δείξει ότι το θέλει πολύ. Και, κυρίως, περισσότερο από τον αντίπαλό του...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης