Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με φόρα στους ομίλους, απόψε κιόλας!

Με φόρα στους ομίλους, απόψε κιόλας!
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 - 10:10

Γιατί να περιμένει τη ρεβάνς, ο Ολυμπιακός; Γιατί να μην… καθαρίσει απόψε κιόλας (20:00) την υπόθεση «πρόκριση» επί του Απόλλωνα Λεμεσού; Το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, για τα πλέι οφ του Europa League, είναι εδώ. Έφτασε. Και ο στόχος του Θρύλου είναι ένας και ξεκάθαρος: Το να αποκλείσει τον αντίπαλό του και να είναι εκείνος που θα περάσει στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός πήγε στην Κύπρο με προβλήματα και απουσίες, αλλά και με νέα πρόσωπα στην ομάδα του, έτοιμα να μπουν στη «μάχη» και να βοηθήσουν να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει πάει στην Κύπρο απλώς για να μείνει όρθιος. Έχει πάει για να φύγει από εκεί νικητής, απόψε το βράδυ. Απέναντί του έχει μια καλή ομάδα, η οποία μπορεί να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα. Και έτσι πορεύεται.

Το ματς μπορεί να μην είναι «δίχως αύριο», αλλά κρίνει πολλά. Μπορεί να δώσει προβάδισμα στον Ολυμπιακό, μεγάλο. Να του δώσει την ώθηση να μπει μπροστά, στην «κούρσα» για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Και να μετατρέψει τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη σε ευκαιρία για ένα ωραίο βράδυ, με πρόκριση, χαρά, χειροκρότημα και προσδοκία.

Ραντεβού στις 20:00, για το μεγάλο ματς ανάμεσα στον Θρύλο και τον Απόλλωνα Λεμεσού, το πρώτο από τα δύο της σειράς των πλέι οφ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Γιουρούσι; Μπα…

Γιουρούσι; Μπα…

Ο Ολυμπιακός θα μπει στο ΓΣΠ με πλάνο, τακτική και με στόχο να νικήσει.