Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια νίκη που θα «σπάσει τον πάγο»

Μια νίκη που θα «σπάσει τον πάγο»
Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 - 11:15

Ο Ολυμπιακός κάνει βήματα προόδου. Δουλεύει και δείχνει σημάδια βελτίωσης. Υπάρχουν, ωστόσο, αρκετά πράγματα τα οποία χρειάζεται ακόμη να διορθώσει, για να πιάσει ξανά το επίπεδο, στο οποίο θέλει να βρίσκεται. Και αυτή τη στιγμή, πέρα από τη δουλειά και τις μεταγραφές, οι οποίες απαιτούνται για να τονωθεί ακόμη περισσότερο η ποιότητα της ομάδας, αυτό που χρειάζεται ο Ολυμπιακός είναι μια νίκη… Μια νίκη που θα «σπάσει τον πάγο»! Αυτό χρειάζεται ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή. Ας γίνει η αρχή την Κυριακή.

Μπροστά του ο Ολυμπιακός έχει πρωτάθλημα. Και παράλληλα μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αρχίσει πάλι να νικά. Να κάνει μια επανεκκίνηση και να αρχίσει να βαδίζει ξανά στο μονοπάτι των επιτυχιών. Ο Θρύλος είναι ακόμη «μαγκωμένος». Δεν έχει καταφέρει να πάρει μια νίκη, φέτος το καλοκαίρι, η οποία θα τον «ξεκλειδώσει» και θα του δώσει τη δυνατότητα να πάρει για τα καλά «τα πάνω του».

Είναι και θέμα ψυχολογίας. Ο Ολυμπιακός προοδεύει και προχωρά. Βήμα-βήμα. Και αρχίζει να βγάζει στο γήπεδο καλύτερα πράγματα. Αλλά είναι ακόμη μακριά από το 100%. Θα έρθει και αυτό, σταδιακά. Αλλά πρέπει ο Ολυμπιακός να πάρει και μια νίκη, η οποία θα τον βγάλει από τον «πάγο» των κακών αποτελεσμάτων και θα του δώσει την ώθηση που χρειάζεται!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης