Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιμένουν στην Αγγλία: «Λέστερ και Νιουκάστλ θέλουν τον Μαντί Καμαρά»

Επιμένουν στην Αγγλία: «Λέστερ και Νιουκάστλ θέλουν τον Μαντί Καμαρά»
Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 - 13:06

Ο Μαντί Καμαρά είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει απασχολήσει αρκετές ομάδες του εξωτερικού, κατά διαστήματα. Ο Αφρικανός άσος έχει αναπτύξει εδώ το ταλέντο του, σε μεγάλο βαθμό. Έχει κάνει τρομερά βήματα προόδου και παρότι εδώ και κάποιο καιρό βρίσκεται σε σημαντική αγωνιστική κάμψη, το ταλέντο του παραμένει. Και φυσικά δεν… ξέχασε την μπάλα. Και έτσι, η προοπτική της μεταγραφής είναι πάντα μπροστά, με τη Νιουκάστλ και τη Λέστερ να φέρονται στο «κατόπι» του Μαντί Καμαρά…

Ανεβαίνει πάλι το θέμα στο Νησί, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως οι δύο ομάδες έχουν στο «στόχαστρό» τους, τον μέσο του Ολυμπιακού. Και οι δύο ομάδες αυτές έχουν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού και να κάνουν δικό τους τον παίκτη, εφόσον το επιθυμούν. Ο Ολυμπιακός συζητά την παραχώρηση του Καμαρά, φυσικά με το ανάλογο αντίτιμο και προφανώς δεν πρόκειται να… χαρίσει τον Καμαρά. Ακόμη και αν η ομάδα με την οποία συζητά είναι από την Πρέμιερ Λιγκ.

Μένει να φανεί, το αμέσως προσεχές διάστημα, αν θα υπάρξουν περαιτέρω εξελίξεις στο θέμα. Ονόματα ομάδων από την Αγγλία έχουν γραφτεί ξανά στο παρελθόν, εμπλεκόμενα με την πιθανότητα μεταγραφής του Μαντί Καμαρά, όμως δεν προχώρησε κάτι… Πιθανώς τώρα να είναι διαφορετικά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης