Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κορμπεράν: «Στόχος μας είναι η πρόκριση!»

Κορμπεράν: «Στόχος μας είναι η πρόκριση!»
Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 - 15:09

Ο Κάρλος Κορμπεράν μπήκε με το «καλημέρα» στα… βαθιά, με τον Θρύλο! Δύο προκρίσεις-θρίλερ και τώρα… όμιλοι του Europa League! Το επίπεδο ανεβαίνει και λίγο μετά την κλήρωση του Θρύλου, στον έβδομο όμιλο της διοργάνωσης, με Καραμπάγκ, Φράιμπουργκ και Ναντ, ο Ισπανός τεχνικός έκανε και τις πρώτες του τοποθετήσεις. Τι ξεχωρίζουμε; Το ότι έβαλε ψηλά τον πήχη! «Βλέπει» πρόκριση. Αυτός είναι ο στόχος…

Αναλυτικά όσα είπε:

Από πριν ξέραμε πως πρόκειται για μία ευρωπαϊκή κλήρωση, οπότε όποιος και αν κληρωνόταν θα ήταν αξιόλογη ομάδα και αντίπαλος γιατί είναι σε μία μεγάλη διοργάνωση. Δε βλέπουμε ποιος μας έτυχε, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως θα προετοιμαστούμε εμείς σωστά.

Φυσικά ο στόχος του Ολυμπιακού είναι η επόμενη φάση του Europa League. Πέρσι το κατάφερε και τώρα θέλουμε να υπερασπιστούμε τη θέση μας, τον ισχυρό του γκρουπ και θέλουμε να αγωνιστούμε έτσι ώστε να προκριθούμε ως ισχυροί στην επόμενη φάση.

Ο Ολυμπιακός πάντα πρέπει να είναι προετοιμασμένος, γιατί είναι σύλλογος με φιλοδοξίες. Είναι λίγος ο χρόνος αλλά κάθε μέρα πρέπει να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε. Επίσης μέχρι το κλείσιμο της μεταγραφικής αγοράς θέλουμε να ενισχυθούμε ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί στη διοργάνωση.

Είμαστε στη φάση της ανάλυσης να δούμε σε ποιες θέσεις θέλουμε να γίνουμε πιο δυνατοί και ανταγωνιστικοί, υπάρχει χρόνος για τις μεταγραφές. Η ομάδα μας είναι αυτή που βλέπουμε, αυτός είναι ο κορμός δεν θα αλλάξει αρκετά, θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε σε κάποιες θέσεις για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί.

Πρόκειται για μία έντονη στιγμή, όλοι είχαμε αγωνία και υπερένταση, ήθελα να περάσω στους παίκτες μου το αίσθημα της αυτοπεποίθησης και να τους πω ότι είμαι περήφανος για εκείνους που έφτασαν μέχρι αυτό το σημείο με δέκα παίκτες. Στα πέναλτι τους είπα ότι αν χάσει κάποιος πέναλτι το χάνουμε όλοι μαζί όχι προσωπικά.

Ενδιαφέρον είχε φυσικά και η τοποθέτησή του, για τα πέναλτι που έπιασε ο Βατσλίκ!

Για να είμαι ειλικρινής δε χρειάστηκε να πω τίποτα, είμαι ικανοποιημένος από τον προπονητή τερματοφυλάκων και ήταν καλά διαβασμένοι. Όλα οφείλονται στην ικανότητά του και στο ένστικτό του, κέρδισε τη συναισθηματική μάχη και να κάνει τον αντίπαλο να νιώθει νευρικός για να κερδίσει εκείνος στα πέναλτι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης