Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απαιτητικό παιχνίδι, όλοι στα καλύτερά τους!

Απαιτητικό παιχνίδι, όλοι στα καλύτερά τους!
Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:05

Στη φάση των ομίλων του Europa League ρίχνεται ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (8/9, 22:00) στη Γαλλία με αντίπαλο τη Ναντ. Και το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι, έτσι!

Είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι και θα πρέπει όλοι, όσοι αγωνιστούν, να είναι στα καλύτερά τους. Να τα δώσουν όλα. Αξιόλογη και επικίνδυνη ομάδα η Ναντ του Κομπουαρέ και θα πρέπει ο Ολυμπιακός να προσέξει.

Θα πρέπει, όμως, κιόλας, να μη φοβηθεί. Να μπει να κάνει το παιχνίδι του. Και να διεκδικήσει με όποιες πιθανότητες του αναλογούν ένα θετικό αποτέλεσμα. Προφανώς και θα ήταν ιδανικό το «διπλό» και για να έρθει θα πρέπει ο Ολυμπιακός και να κάνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, αλλά και να έχει και την τύχη με το μέρος του. Είναι ματς, άλλωστε, που χρειάζεται και αυτή.

Ένα απαιτητικό ματς, λοιπόν, «απαιτεί» τον καλύτερο εαυτό όλων. Να παίξουν με διάθεση, με ενέργεια και να δείξουν ποιος είναι ο Ολυμπιακός!

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Πάμε, Θρύλε!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Όλη η Ευρώπη υποκλίνεται στο χαλί του Ναού!

Όλη η Ευρώπη υποκλίνεται στο χαλί του Ναού!

Γίνεται άριστη δουλειά από τους ανθρώπους του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» που όχι μόνο δεν έχει να ζηλέψει κάτι για τον αγωνιστικό του χώρο, αλλά ακριβώς το αντίθετο: το ζηλεύουν πολλοί!